İncehesap üzerinden alınan Havit Gamenote KB870l klavye tuşlara basmıyor

EazyE

Centipat
Selamlar öncelikle şunu söyleyeceğim, yazacaklarım klavyenin ne kadar bozulduğunu gösterecek. Şu an şunu yazmam ne kadar sürdü bir bilseniz cidden sıkıldım. Space tuşu, b tuşu hatta kullanmadğım tuslara bile 3-4 kez basmam gerekiyor. 2 yıllık garanti kapsamı için de Havit'ten klavyemi iade veyahut yenileme açısından kargolamak istiyorum. Üstüne ne bir şey döküldü ne kırıldı. Oyuncu klayesi olmasına ragmen 1yılda bu hale geldi. Bir klavyede end tuşu bile mi bozulur? Kullanmadımhayatım boyunca. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin ne yapmam lazım. İzmir'de yaşıyoum.

Dosya Ekleri

• image.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 19
  • image.png
    28,2 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap’ı arayın ve durumunuzu anlatın. Size bir kargo kodu verecekler. Ürünü, tüm bileşenleriyle birlikte orijinal kutusunda kargolayacaksınız. Detayları zaten size iletecekler.

Mevcut durumda teknik servis ürünü inceleyecek ve sizden kaynaklı bir hata yoksa iade/değişim raporu düzenleyecek. Bu aşamadan sonra İncehesap’a talebinizi iletebilirsiniz. Faturadaki tutarın iadesini isteyebilir, birebir değişim talebinde bulunabilir ya da muadil bir ürünle değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Değişim sürecinde, muadil veya aynı ürün ellerinde yoksa bir üst modelini vermek zorundalar.

İncehesap kendilerinideğil havitiaramamı söyledi.

Oyuncu klayesi olmasına ragmen 1yılda bu hale geldi. Bir klavyede end tuşu bile mi bozulur?
Hocam internette yazan 20 30 milyon ibarelerine çok takılmamak lazım, önemli olan switchin marka modeli. Havitin giriş seviye klavyelerini geçtim sattıkları daha pahalı olan modeller bile giriş seviye switchler kullanıyor.

Klavyenizde hot swap özelliği yok gördüğüm kadarıyla, o özellik olsa bozulan switchleri kolayca değiştirirdiniz.

Hot swap olmadığı için lehimle değiştirmek gerekiyor. Servis ücretsiz değişimi kabul ederse hiç kendin uğraşmayıp onlara yolla ama yardımcı olmazlarsa son çare lehim yaparak bozulan switchleri çıkarıp yenisiyle değiştireceksin. Kendin bilmiyorsan çevrende bilen birine yada telefon tamircileri vb. lehimle uğraşan kişilere yaptırabilirsin diye düşünüyorum.

İncehesap kendilerinideğil havitiaramamı söyledi.
Ürünü onlardan satın aldıysan, onlar ilgilenmek zorunda. Senin teknik servisle uğraşmana gerek yok. Yine de Havit'i arayın ve bilgi alın. Belki süreci daha kolay ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…