İncehesap üzerinden monitör alınır mı?

Shion

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar İncehesap'tan monitör alacağımda güvenilir mi? Bir de geç kargo gönderiyorlarmış, Max kaç hafta olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İncehesap üzerinden AOC 24G2U monitörünü almıştım. 3 günde elime ulaştı ve şansıma ölü piksel filan çıkmadı hatasız elime ulaştı ürün.

Monitör kolay bir şey kargoya direk koyup yollarlar hazır sistemler biraz gec geliyor. Ortalama 1 hafta da gelir diye umuyorum.

gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

İncehesap’tan 2 hafta önce aldım monitör. 1 hafta 10 günü bulabiliyor ulaşması, kargolar yoğun olduğundan gelip almaları uzun sürüyormuş, kendilerinden kaynaklanmıyormuş gecikmeler. Telefonla müşteri hizmetlerine ulaşmak da çok zor, 30-40 kişilik sıraya koyuyorlar. Eğer sabrederim derseniz alın. Bende de ölü piksel çıkmadı.

Arkadaşlar İncehesap'tan monitör alacağımda güvenilir mi? Bir de geç kargo gönderiyorlarmış, Max kaç hafta olur acaba?

İncehesap'tan hiç ürün almadım ama unlostv falan sponsor unlostv sponsorsa o kadar takipçisi var güvenilir ki sponsor olmuş dediğim gibi oradan hiç ürün almadım ama alınır bence.

Teknobiyotik'ten almayın da. Kargo ile uğraşma git Vatan'dan al gel mağazadan hem test yaptırırsın.

Kesinlikle katılıyorum 100 TL daha fazla verip mağazadan al. Çünkü kargonun size ulaşma süreci uzun sürebiliyor ya da başka şehirlere gidip dolaşabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…