POLO_R Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 935 Çözümler 1 26 Ağustos 2025 #11 ElmasKelle dedi: Hocam prizimin akım korumalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Prizde topraklama varsa pek gerek yok.Akım korumalı priz ayrı satılıyor 750TL ye iyi bir marka vardı hepsiburada da ona bakabilirsiniz
ElmasKelle dedi: Hocam prizimin akım korumalı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Prizde topraklama varsa pek gerek yok.Akım korumalı priz ayrı satılıyor 750TL ye iyi bir marka vardı hepsiburada da ona bakabilirsiniz
ElmasKelle Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #12 POLO_R dedi: Prizde topraklama varsa pek gerek yok. Akım korumalı priz ayrı satılıyor 750TL'ye iyi bir marka vardı Hepsiburada'da ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
POLO_R dedi: Prizde topraklama varsa pek gerek yok. Akım korumalı priz ayrı satılıyor 750TL'ye iyi bir marka vardı Hepsiburada'da ona bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.