İncehesap veya İtopya’dan hazır sistem alınır mı?

omrcetin

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Hazır dizilen bir sistem ya da PC toplama sihirbazı ile oluşturulan bir sistemi bu sitelerden satın alırsam bir sorun yaşar mıyım?
Daha önce deneyimlemiş biri yardım edebilir mi?

alan tanıdıklarım var. alabilirsiniz ama İtopya son zamanlarda ürünleri gerçekten pahalıya satmaya başladı benim tavsiyem parçaları teker teker araştırarak alın. Onun dışında İtopya gayet başarılı bir yer. Ince hesap hiç kullanmadım.

İtopya'dan toplanmış isterseniz çoğu parçayı onlardan istemen lazım(son zamanlarda pahalı arkadaşın dediği gibi) + kargoda zarar görme ihtimali çok yüksek (bir önlem almışlar mıdır tam bilmiyorum en azından eskiden öyle bir sıkıntısı vardı.) İnceHesap'da biraz daha uygun fiyatlı ürünler bulabilirsin toplanmış istersen yine kargoda sorun yaşabilmen mümkün.Siteler Güvenli.
İtopya'dan toplanmış isterseniz çoğu parçayı onlardan istemen lazım(son zamanlarda pahalı arkadaşın dediği gibi) + kargoda zarar görme ihtimali çok yüksek (bir önlem almışlar mıdır tam bilmiyorum en azından eskiden öyle bir sıkıntısı vardı.) İnceHesap'da biraz daha uygun fiyatlı ürünler bulabilirsin toplanmış istersen yine kargoda sorun yaşabilmen mümkün.Siteler Güvenli.
Eğer İtopya'dan montelenmiş alıcaksan sipariş kısmında son kez kontrol et istediğin ürün tükenmiş olabileceğinden kafalarına göre ürün koyabiliyorlar dikkatli olmanda fayda var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı