İncehesap Webtekno Gold 16 Hazır Sistem alınır mı?

NitroMehmet

Megapat
Bu sistem alınır mı? EKran kartı 2019 model, işlemciyi Ryzen 5 3600 yaparak satın almayı düşünüyorum. Hem 7 nm olmasından ötürü hem de i7 8700 işlemcisine yakın bir işlemci. B450M güzel bir anakart OC yapmayı düşünmediğim için yeterli olacağını düşünüyorum. RAM'ler de tamam ama bunun dışında kalan parçalar (güç kaynağı, kasa, SSD) sakat. Güç kaynağını sonradan Corsair VS550 ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Sizin görüşleriniz neler?

1660 Ti lı olması güzel bütçeye oranla fakat dediğin gibi SSD ve PSU kalitesinden kısılıp bu fiyata veriliyor gibi. Kafa karıştırıcı

Yanlış Bilgilendirme
Corsair PSU önermem. Fanı sesli çalışıyor ve kronik sorunları var.

Corsair PSU önermem. Fanı sesli çalışıyor ve kronik sorunları var.
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ne fanı sesli ne de başka bir sorunu var satın alınan PSU nun geri bildirimlerine bakılıp satın alındığı takdirde bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ne fanı sesli ne de başka bir sorunu var satın alınan PSU nun geri bildirimlerine bakılıp satın alındığı takdirde bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Dediğiniz gibi, sorunsuzları tabiiki mevcut hepsi arızalı olsa ayağa kalkardı heryer. Sadece ara ara gözlemlenen bir durummuş bu.

Sistemdeki SSD ve güç kaynağı çok kalitesiz. Bunları değiştirdiğin takdirde bence güzel. Değiştireceğini de belirtmişsin zaten. Kasası da çok hoş duruyor. Bu sefer Gamepower veya Frisby kasa olmamasına şaşırdım doğrusu.

Dediğiniz gibi, sorunsuzları tabiiki mevcut hepsi arızalı olsa ayağa kalkardı heryer. Sadece ara ara gözlemlenen bir durummuş bu.
Bu her markada oluşabilecek bir durum. Her markanın üretim hatalı cihazları vardır. Sırf bu yüzden kronik sorunlu damgasını vuramazsınız markaya.

1660 Ti lı olması güzel bütçeye oranla fakat dediğin gibi SSD ve PSU kalitesinden kısılıp bu fiyata veriliyor gibi.
Evet, stok parçaları hazır sistemlere koyup daha az karla satıyorlar muhtemelen. Aynı parçaları sistem toplama bölümünden seçince 4750 lira gibi bir fiyat çıkıyor hazır 4300 lira Arada 400 lira fark var.
Eğer dediğiniz değişiklikleri yapacaksanız gayet iyi olur SSD yi de değiştirmeyi unutmayın.
M2 SSD'im var sistemi oraya kuracağım. Bu 480 GB SSD'yi büyük boyutlu oyunları kurmak için kullanırım ya da satarım. Gittiği yere kadar artık 5-6 ay sorun çıkartmazsa iyi
Kasası da çok hoş duruyor. Bu sefer Gamepower veya Frisby kasa olmamasına şaşırdım doğrusu.
1 hafta önce tüm hazır sistemlerde GamePower Horizon vardı. "ışıqlı mışıqlı kasa moruq"
Ama şimdiki corsair kasada da tek fan var sanırım o da ön panelde. Egzoz fanları sonradan kendim mi takmalıyım?

Tek fan varsa, egzoz fanları evet, sonradan takmadan lazım. IşIkLı MıŞıQLı Frisby ya da Gamepower alamadığın için üzülüyor olmalısın. Şaka şaka, gerçekten iyi sistem de, kendim 4 gün kullanmış olarak JD SSD kullanmaya tövbe gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…