İncehesap'dan iade yapılır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İncehesap'tan bu cuma günü bir klavye aldım fakat hiç beğenmedim daha doğrusu hiç rahat değil ve elimi ağrıttı. Bunu iade edebilir miyim? Bugün geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, İncehesap'tan bu cuma günü bir klavye aldım fakat hiç beğenmedim daha doğrusu hiç rahat değil ve elimi ağrıttı. Bunu iade edebilir miyim? Bugün geldi.
2 Hafta içerisinde vazgeçebiliyorsunuz diye biliyorum, yani evet.

2 Hafta içerisinde vazgeçebiliyorsunuz diye biliyorum, yani evet.
Ya bazı siteler yok açılmayacak yok kutuya elini sürmeyeceksin diye saçma sapan kurallar koyuyor. Tabii ki kutuyu yırttıysan iade edemezsin ama tertemiz açtıysan ve pişman olduysan bu senin hakkındır. Bazı siteler hiç iade kabul etmediği için sormak istedim. Teşekkürler hocam bu arada.

İnce hesap olarak ilgileniyolar cidden hatta bir ara 3 ay kenarda tutup takmaya üşendiğim ssd'nin taktığım zaman bozuk olduğu görüp adamlarla iletişime geçmiştim iade sağlamışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…