Incehesap'dan PC toplama ve satın alma

Kanekii

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TUF 3070OC , R5 5600 , Philips 280HZ 0.5MS, AOC24G1, Elgato Webcam
Arkadaşlar ben ince hesap sitesinden bilgisayar alacağım. Ödeme şeklimiz taksitle ödeme. Şimdi ben hem bilgisayarı koydum sepete hem ekipmanları. Sepetteki her şey için ayrı mı taksit yapılıyor yoksa hepsi aynı anda mı? Bir de alacağım sistemi ve ekipmanları bırakayım. Bütçem hepsi içinde 6.150.00 TL'dir. Şimdiden teşekkür ederim.

Kasa hoşuma gitmedi kasayı değiştirdim. Monitör olarak AOC markasının C24g1 modelini tercih ettim. Kulaklık ve fareyi Gamepower olarak aldım. Gamepower'ın medusa ve bane ekipmanlarını tercih ettim. Klavye olarak limitimiz 6.150.00 TL olduğu için James Donkey'in 610S Blue Switch modelini düşündüm. Sizce aldığım bilgisayar ve ekipmanlar iyi mi?
Başka ne yapabilirim? Bir de topladığım sistemde RX590 ekran kartının altındaki ürünü incele yerine basınca ürün geçici olarak temin edilememektedir diyor. Bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
4.300 TL'ye o PC pahalı, çok daha iyi PC alınır, buyurun: Sinerji Neon B45-1660S Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD GTX1660S
Ekran kartını Gaming X modeline yükseltip alabilirsiniz. Bütçeniz yeterse RAM'i de kesinlikle 16 GB yapın. İleride bütçeniz olunca HDD ya da SSD takviyesi yaparsınız.

Gamepower ve James Donkey markası kaliteli değil, önermiyorum.

Arkadaşlar konunun ismini değiştiremiyorum fakat Teknobiyotik sitesinde Teknobiyotik P1 ismi altında bir tane sistem gördüm ve bu sistemden daha ucuz bir fiyattı hemen size atayım.

Arkadaş +8GB RAM takviyesi yapın demiş ama zaten bilgisayar 16GB RAM içeriyordu galiba farketmemiş. Teknobiyotik P1 sisteminde RAM 8GB takılıydı 8x2 16GB RAM yaptım. 1 TB Harddisk
ekledim. Bir de kasayı değiştirdim. Dark Diamond PRO modelinde fanlar RGB olsa bile hareket etmiyordu yani direk fotoğrafta gördüğünüz gibi kalıyordu. Bende 192 TL fiyat farkı ile Dark Vision PRO modeliyle değiştirdim. Monitör olarak gene 24" AOC C24G1 aldım. 27" modelini tercih edebilirsiniz ama benim şu anda kullandığım monitör 24" olduğu için uyumsuzluk olsun istemedim. Güç kaynağı sistemde Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı RX 590 için yeterli olacağını söylüyor herkes zaten yükseltme yerinde 600W için en az 200 TL fark istiyor. Ekipman olarak Teknobiyotik sitesinde güzel bir ekipman bulamadım. Şimdiden söyleyeceklerim bu kadar söylemek istediğiniz herhangi bir şey varsa söyleyebilirsiniz.

Attigim sistem daha kaliteli.
Kardeşim attığın sistemde 8GB RAM var. 240GB HDD var. Ekran Kartı markası neredeyse kimsenin kullanmadığı bir marka. Anakart zaten standart en ucuzu. Bu şekilde 4014 TL. Sen bu sisteme mi iyi diyorsun ?

İncehesap'tan sistem alınır bende kendi sisteminin birkaç parçasını oradan aldım.Müşteri hizmetleri çok ilgili. Bu pc'ye o para biraz fazla!
Not: James Donkey'den uzak durun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada sistem monitör ile birlikte.

Kardeşim attığın sistemde 8GB RAM var. 240GB HDD var. Ekran Kartı markası neredeyse kimsenin kullanmadığı bir marka. Anakart zaten standart en ucuzu. Bu şekilde 4014 TL. Sen bu sisteme mi iyi diyorsun ?
Bir şey bildiğin yoksa atıp tutma. Madem çok biliyorsun neden danışıyorsun fikir almak için? Okuma yazma bildiğine emin misin sen? Ekran kartını Gaming X ile değiştir yazdım, git yukarıdaki mesajı oku bi'. Ayrıca INNO3D bilindik bir marka, kendin bilmiyorsun diye çöp muamelesi yapma. Okumadan yorum yapıyorsunuz. Gidin ne alıyorsanız alın. Tavsiye almak için konu açıyorsunuz tavsiye veriyoruz çöp diyorsunuz. Cidden insanın sabrını sınıyorsunuz. 240 GB HDD yok içinde de 240 GB SSD var, eğer mesajı okuduysanız YÜKSELTİN dedim. Okumak zor değil, OKU!

İncehesap'tan sistem alınır bende kendi sisteminin birkaç parçasını oradan aldım.Müşteri hizmetleri çok ilgili. Bu pc'ye o para biraz fazla!
Not: James Donkey'den uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…