İncehesap'ın hala 750 Ti satması

Bende ASUS HD4350 1GB kartı çöpe atmak yerine koleksiyonluk ayağına satsaymışım bayağı iyiymiş

Sorsana 100TL'ye 3090 mı alacakmış.

Geçen sarı sitede geziyorum adamın biri GTX titan Z satıyor 25k fiyat yazmış dünyanın en iyi ekran kartı diye soru sordum nasıl en iyi kartı falan adam diyor Render'da bu kart 1. oyunda 2. RTX 3090 ile kapışır dedi görüldü attım engelledim satıcıyı .

Bende ASUS HD4350 1GB kartı çöpe atmak yerine koleksiyonluk ayağına satsaymışım bayağı iyiymiş

Sorsana 100TL'ye 3090 mı alacakmış.

Bundan 1.5 sene önce sosyal medyada birisi 18K'ya alınır mı diye sormuştu. Yaza doğru düşer dedim. Bayağı da güzel düştü.

Arkadaşın hayal gücü çok genişmiş.

Hala satılacak doğru düzgün kartlar gelmedi piyasaya. Bunları satıp elden cıkarıyorlar.

Şaka maka bende de Palit GTS250 512MB ekran kartı var kutu fatura falan hala duruyor koleksiyonluk ilana mı koysam?

Bir umut belki bir 750 Ti alırım diye bir bakayım dedim, 3.5k. Hemen alıyorum kaçmaz bu fiyata. (!)

Son düzenleme:
22:00'da fiyatı değişecek bence alma illa almak istiyorsan tam o saatte 10 tane stok açılacak indirimli fiyattan kanka.

Yok be kanka ne alacağım dalgasına yazdım, alırsam biriktiririm paramı (tabii biriktirebilirsem) güncel temiz bir şey alırım eski kartlara daha da bulaşmam.

Bir umut belki bir 750 Ti alırım diye bir bakayım dedim, 3.5k. Hemen alıyorum kaçmaz bu fiyata.

Hocam almayın az önce baktım Afox RX580 8 GB modeli İncehesap'ta 7.500 TL gibi bir fiyata satılacak. Gizli bilgi arkadaşlar her yerde yaymayalım. Az önce 3.500 yazmıştım yanlış yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…