Dogukanby Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 İncehesap'tan alışveriş yapacağım webtekno'nun Battle Gold'unu almak istiyorum. İncehesap'ta RTX2060 stokta yok. Ben siparis verirsem ne olur? Ryzen 5 3500 de yok. Ne yapacaklar? Mesela ayni fiyata düşüğü falan mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
İncehesap'tan alışveriş yapacağım webtekno'nun Battle Gold'unu almak istiyorum. İncehesap'ta RTX2060 stokta yok. Ben siparis verirsem ne olur? Ryzen 5 3500 de yok. Ne yapacaklar? Mesela ayni fiyata düşüğü falan mi?
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 O kasa toplanmış şekilde hazır halde ellerinde bulunuyorsa yollayabilirler.
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 13 Şubat 2021 #3 Gönderirler aynı ürünleri diye tahmin ediyorum. Belki hazır sistem alacaklar için stok bulunduruyorlardır. (mining'den dolayı)
Gönderirler aynı ürünleri diye tahmin ediyorum. Belki hazır sistem alacaklar için stok bulunduruyorlardır. (mining'den dolayı)
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.254 Makaleler 3 Çözümler 195 13 Şubat 2021 #4 Bazı kartları tek tek satmayıp sistemlere rezerve ediyorlar, bir sıkıntı olmaz.
Dogukanby Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 LEmir dedi: Gönderirler aynı ürünleri diye tahmin ediyorum. Belki hazır sistem alacaklar için stok bulunduruyorlardır. (mining'den dolayı) Genişletmek için tıkla... Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
LEmir dedi: Gönderirler aynı ürünleri diye tahmin ediyorum. Belki hazır sistem alacaklar için stok bulunduruyorlardır. (mining'den dolayı) Genişletmek için tıkla... Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 13 Şubat 2021 #6 Verirler. Sen kafa Dogukanby dedi: Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderirler.
Verirler. Sen kafa Dogukanby dedi: Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gönderirler.
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 13 Şubat 2021 #7 Dogukanby dedi: Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz içiniz rahat etmediyse Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Ayrıca hemen bekleyin bakıyorum sisteme.
Dogukanby dedi: Peki bunu ogrenebilememin tek yolu satin almak mi bide webteknonun battle goldu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İsterseniz içiniz rahat etmediyse Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Ayrıca hemen bekleyin bakıyorum sisteme.
Dogukanby Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #8 LEmir dedi: İsterseniz içiniz rahat etmediyse Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Ayrıca hemen bekleyin bakıyorum sisteme. Genişletmek için tıkla... Ben de baktim bugün 1 e kadarmis calisma sureleri bende pazartesiyi bekleyeceğim
LEmir dedi: İsterseniz içiniz rahat etmediyse Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Ayrıca hemen bekleyin bakıyorum sisteme. Genişletmek için tıkla... Ben de baktim bugün 1 e kadarmis calisma sureleri bende pazartesiyi bekleyeceğim
L LEmir Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 229 13 Şubat 2021 #9 Hocam sisteme baktım ama Gamepower PSU varmış. Bütçenizi azıcık daha artırabiliyorsanız bu sistemi gayet öneririm: ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Düzenleme: Site gayet güvenilir araştırabilirsiniz.
Hocam sisteme baktım ama Gamepower PSU varmış. Bütçenizi azıcık daha artırabiliyorsanız bu sistemi gayet öneririm: ULTIMA-2060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Düzenleme: Site gayet güvenilir araştırabilirsiniz.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #10 Stokta olmamasının nedeni solo satışları bırakmışlardır, ama sistemlerin yanında geliyordur.