W woflas Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba. Ben İncehesap sitesinden sistem toplamak istiyorum. Toplayacağım sistemin garantisi var mıdır?
Öncelikle merhaba. Ben İncehesap sitesinden sistem toplamak istiyorum. Toplayacağım sistemin garantisi var mıdır?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 8 Temmuz 2023 #2 Evet, neden olmasın?
W woflas Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 mor ekmek dedi: Evet, neden olmasın? Genişletmek için tıkla... peki toplayarak aldığım sistemi toplu olarakmı geri yollamam gerekir yoksa bozulan parçayımı?
mor ekmek dedi: Evet, neden olmasın? Genişletmek için tıkla... peki toplayarak aldığım sistemi toplu olarakmı geri yollamam gerekir yoksa bozulan parçayımı?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 8 Temmuz 2023 #4 woflas dedi: peki toplayarak aldığım sistemi toplu olarakmı geri yollamam gerekir yoksa bozulan parçayımı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bozulan parçayı göndermek gerekiyor.
woflas dedi: peki toplayarak aldığım sistemi toplu olarakmı geri yollamam gerekir yoksa bozulan parçayımı? Genişletmek için tıkla... Sanırım bozulan parçayı göndermek gerekiyor.