İncehesap'tan 37.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
37000
Olur neden olmasın?

Sistemi ozellestirilirse nasıl bir sistem olur peki mesela anakartı MSI Pro B650-S yapsam? Patriot Viper Venom 2x16 6000MHz CL30 RAM, SN580 1TB SSD, olursa nasıl bir performans ortaya çıkar?

Boyle hem gelecege donuk hem de gayet kaliteli bir sisteminiz olur. B650S çağ atlatır anakart konusunda. Neredeyse 2 kat faz farkı var zaten.

Sistemi ozellestirilirse nasıl bir sistem olur peki mesela anakartı MSI Pro B650-S yapsam? Patriot Viper Venom 2x16 6000MHz CL30 RAM, SN580 1TB SSD, olursa nasıl bir performans ortaya çıkar?
Tam da aynisini attim.

Teknoloji forumunda bunu demek biraz saçma olmuş sanki.

O sistem gayet iyi. Ozellestirme onereyim.

Hocam özellestirme onerdiginiz baska bir foruma baktım. Ozellestirmelerede 43 bin civari tutuyor evet. Baska bir öneriniz var mı?

Teknoloji forumunda bunu demek biraz saçma olmuş sanki.

O sistem gayet iyi. Ozellestirme onereyim.

Mevzu bütçe değil mi yani para. Dolayısıyla parayı bölmüş olursak arkadaşta zorlanmaz anlamında dedim. Burası yardımlaşma platformu eleştirmek yerine yardımcı olalım.

Performanstan ziyade daha geleceğe yönelik olmuş olur. Depolama alanında rahatlarsınız. Anakartınız overclock desteği sunar.

Yok hocam ben sakasina dedim onu kusura bakilacak bir şey yok yanlış anladiniz.

Ben sizi anladim hocam. Peki attığınız sistemde özelleştirilip alındığı zaman oyunlarda nasıl bir performans gösterir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…