İncehesap'tan alınan bilgisayar RAM'ı bozuk geldi

Captan.Max

Decapat
Yer
Turkey/İstanbul
Merhaba. Ben yakın zamanda İncehesap'tan hazır PC aldım. 1 hafta kullandım, driverlerim Full güncel şekilde hazır geldi. Bu bir hafta içinde 4-5 kere mavi ekran hatası aldım. Mavi ekran hatasında Memory magament diye bir şey yazıyordu. RAM testi yaptığım zaman testi açmayla error verdi. Ne yapamalıyım bilmiyorum, RAM'ı değiştirsem sorun düzelir mi? Bir de 2 yıl garantili diye satıyorlar. Ticket attım siteye, hala bekliyorum. Bu RAM arızası neden gerçekleşti?

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'lerinizi yazmamışsınız ama 3600 MHz ise 2400 2600 2800 gibi sırayla XMP modunu kapatıp manuel olarak kullanıp test yapın hata verecek mi bir bakın

Ben kendim topladım sıkıntı yok
(Tüm parçalari kendim seçtim internetten Hepsiburada Trendyol vs)

Anakarti flan ordan burdan sipariş ettim yani

Sistemi iade et hiç uğraşma sonra sırasıyla şunları sipariş ver

toplam 11.300 tutuyor ama en azından uzun süredir piyasada olan markalardan bir kasa olmuş oluyor.

İtopyada şöyle bir sistem var; APU-VALUE/AMD Ryzen 5 5600G/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/MASAUSTU BILGISAYAR |ITOPYA.COM

Sistemi iade et hiç uğraşma sonra sırasıyla şunları sipariş ver.

Toplam 11.300 tutuyor ama en azından uzun süredir piyasada olan markalardan bir kasa olmuş oluyor.

İtopya'da şöyle bir sistem var; APU-VALUE/AMD Ryzen 5 5600G/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/MASAUSTU BILGISAYAR |ITOPYA.COM

Ben zaten sistemi 10.500'e aldım ve attığın sistemlerle karşılaştırdığımda benim sistemim daha iyi bence sadece RAM'ı değiştirsem sorun düzelir gibi yani bununla ilgili siteyle görüşeceğim.

Memtest86 sonucu böyle RAM'dan kaynaklı bir sorun site ile görüştüm iade yok dediler hazır sistem için garantisi olduğu için kontrol edip gönderecekler hiç memnun kalamadım açıkçası siteyide önermem bu saatten sonra da.

Dosya Ekleri

• IMG_0353.JPG
    IMG_0353.JPG
    131,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı