Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #11 Stoneber dedi: E Photoshop vb. şeylerle reddederlerse ne yapacağım tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Reddetmezler. Kutuyun ambalajını açarken video çek. Birde kutu hasarlıysa alma.
Stoneber dedi: E Photoshop vb. şeylerle reddederlerse ne yapacağım tavsiye var mı? Genişletmek için tıkla... Reddetmezler. Kutuyun ambalajını açarken video çek. Birde kutu hasarlıysa alma.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #12 517066 dedi: Kargoya bağlı. Genelde sorun olmuyor fakat internetten alınan her hazır sistem için bu risk var. Eki Görüntüle 1350390 Genişletmek için tıkla... Peki kutu şeklinde alsam kutu içinde zarar görür mü?
517066 dedi: Kargoya bağlı. Genelde sorun olmuyor fakat internetten alınan her hazır sistem için bu risk var. Eki Görüntüle 1350390 Genişletmek için tıkla... Peki kutu şeklinde alsam kutu içinde zarar görür mü?
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #13 Stoneber dedi: İncehesap'tan hazır sistem alacağım ancak kargo ile gönderecekler ve sorun şu ki kargoda zarar görme ihtimali var mı? Eğer kargoda hasar alırsa ürün iadesini nasıl gerçekleştiririm? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın. Kuryeye tutanak tutturacaksınız bir sorun çıkarsa.
Stoneber dedi: İncehesap'tan hazır sistem alacağım ancak kargo ile gönderecekler ve sorun şu ki kargoda zarar görme ihtimali var mı? Eğer kargoda hasar alırsa ürün iadesini nasıl gerçekleştiririm? Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın. Kuryeye tutanak tutturacaksınız bir sorun çıkarsa.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #14 Caner2383 dedi: Reddetmezler. Kutuyun ambalajını açarken video çek. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti olur mu kutu içinde alıp kendim dizsem sistemi
Caner2383 dedi: Reddetmezler. Kutuyun ambalajını açarken video çek. Genişletmek için tıkla... Hocam garanti olur mu kutu içinde alıp kendim dizsem sistemi
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #15 Stoneber dedi: Hocam garanti olur mu kutu içinde alıp kendim dizsem sistemi Genişletmek için tıkla... Sorun olma ihtimali çok düşük. Hiç bir sorun olmaz.
Stoneber dedi: Hocam garanti olur mu kutu içinde alıp kendim dizsem sistemi Genişletmek için tıkla... Sorun olma ihtimali çok düşük. Hiç bir sorun olmaz.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #16 Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim
Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #17 Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Hazır sistem alıyorsanız kutuda geliyor diye biliyorum.Siz takıyorsunuz.
Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Hazır sistem alıyorsanız kutuda geliyor diye biliyorum.Siz takıyorsunuz.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #18 Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Zaten ayrı gönderiyorlar.
Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Zaten ayrı gönderiyorlar.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #19 Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Devamında varmış teşekkürler
Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Devamında varmış teşekkürler
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #20 Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Ama İncehesap da öyle mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar mutlaka olucaktır bilgilendirirse mutlu oluruz. Stoneber dedi: Devamında varmış teşekkürler Genişletmek için tıkla... Peki hocam.
Stoneber dedi: Hocam böyleyse alırım ancak bir sorum daha var sorum şu ki ekran kartını ayrı olarak göndermelerini nasıl sağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Ama İncehesap da öyle mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar mutlaka olucaktır bilgilendirirse mutlu oluruz. Stoneber dedi: Devamında varmış teşekkürler Genişletmek için tıkla... Peki hocam.