Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #21 gelme istemem dedi: Ama İncehesap da öyle mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar mutlaka olucaktır bilgilendirirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı kutuda geliyorsa zarar görür mü yani yoksa iyi paketlemeyle sağlam kalır mı
gelme istemem dedi: Ama İncehesap da öyle mi bilmiyorum. Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar mutlaka olucaktır bilgilendirirse mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı kutuda geliyorsa zarar görür mü yani yoksa iyi paketlemeyle sağlam kalır mı
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #22 Stoneber dedi: Hocam ekran kartı kutuda geliyorsa zarar görür mü yani yoksa iyi paketlemeyle sağlam kalır mı Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle.
Stoneber dedi: Hocam ekran kartı kutuda geliyorsa zarar görür mü yani yoksa iyi paketlemeyle sağlam kalır mı Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #23 Sizi de uğraştırdım kusuruma bakmayın internet üzerinden ilk defa böyle pahalı nir alışveriş yapacağım kötü çıkması kabus olur benim için
Sizi de uğraştırdım kusuruma bakmayın internet üzerinden ilk defa böyle pahalı nir alışveriş yapacağım kötü çıkması kabus olur benim için
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #24 gelme istemem dedi: Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle. Genişletmek için tıkla... Ama yine de kutuyu açıp bakmakta fayda var. Kuryeye azıcık beklemesini söylerseniz. 2 dk kontrol edersiniz.
gelme istemem dedi: Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle. Genişletmek için tıkla... Ama yine de kutuyu açıp bakmakta fayda var. Kuryeye azıcık beklemesini söylerseniz. 2 dk kontrol edersiniz.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #25 gelme istemem dedi: Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle. Genişletmek için tıkla... Paketleme kalitesini öğrenmek için araştırırım öyleyse ona göre karar veririm
gelme istemem dedi: Hocam sıkıntı olmaz iyi bir paketlemeyle. Genişletmek için tıkla... Paketleme kalitesini öğrenmek için araştırırım öyleyse ona göre karar veririm
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #26 Stoneber dedi: Sizi de uğraştırdım kusuruma bakmayın internet üzerinden ilk defa böyle pahalı nir alışveriş yapacağım kötü çıkması kabus olur benim için Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur.
Stoneber dedi: Sizi de uğraştırdım kusuruma bakmayın internet üzerinden ilk defa böyle pahalı nir alışveriş yapacağım kötü çıkması kabus olur benim için Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #27 gelme istemem dedi: Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım ayrı kutudaymış tutanakla güvenilir olacaksa alacağım sistemi gelme istemem dedi: Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için de çok teşekkürler
gelme istemem dedi: Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım ayrı kutudaymış tutanakla güvenilir olacaksa alacağım sistemi gelme istemem dedi: Sıkıntı yok hocam umarım iyi bir alışveriş olur. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için de çok teşekkürler
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #28 Stoneber dedi: Hocam baktım ayrı kutudaymış tutanakla güvenilir olacaksa alacağım sistemi Yardımlarınız için de çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Stoneber dedi: Hocam baktım ayrı kutudaymış tutanakla güvenilir olacaksa alacağım sistemi Yardımlarınız için de çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #29 gelme istemem dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat sosyalde bir yorumda demiş ki İncehesap güvenilir değil bir parça bozuk çıkınca Harry Potter gibi ortadan kayboluyor sizce doğru mudur
gelme istemem dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat sosyalde bir yorumda demiş ki İncehesap güvenilir değil bir parça bozuk çıkınca Harry Potter gibi ortadan kayboluyor sizce doğru mudur
CoffeHolic Megapat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 188 4 Nisan 2022 #30 Kargo esnasında eğer ki ekran kartı takılı değilse hiçbir sıkıntı olmaz.