Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #41 gelme istemem dedi: Sadece ekran kartı kutuda geliyor diğerleri takılı. Genişletmek için tıkla... hocam videoda ayrı ayrı çıkarttı adam yanlış görmediysem gördüm yalnızca kutularıymış
gelme istemem dedi: Sadece ekran kartı kutuda geliyor diğerleri takılı. Genişletmek için tıkla... hocam videoda ayrı ayrı çıkarttı adam yanlış görmediysem gördüm yalnızca kutularıymış
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 4 Nisan 2022 #42 Stoneber dedi: hocam videoda ayrı ayrı çıkarttı adam yanlış görmediysem gördüm yalnızca kutularıymış Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ekran kartını siz montajlıyorsunuz.
Stoneber dedi: hocam videoda ayrı ayrı çıkarttı adam yanlış görmediysem gördüm yalnızca kutularıymış Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ekran kartını siz montajlıyorsunuz.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 4 Nisan 2022 #43 517066 dedi: Kargoya bağlı. Genelde sorun olmuyor fakat internetten alınan her hazır sistem için bu risk var. Eki Görüntüle 1350390 Genişletmek için tıkla... Bu neymiş ya, üstüne 1 ton makine koymuşlar sanırım.
517066 dedi: Kargoya bağlı. Genelde sorun olmuyor fakat internetten alınan her hazır sistem için bu risk var. Eki Görüntüle 1350390 Genişletmek için tıkla... Bu neymiş ya, üstüne 1 ton makine koymuşlar sanırım.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #44 Konu kapatılabilir gerekli bilgileri aldım arkadaşlar sağ olsun hepsine tekrardan teşekkür ediyorum.
Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #45 Stoneber dedi: Hocam İncehesap üzerinden bir alışverişiniz oldu mu olduysa deneyiminiz neydi? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde mouse almıştım sorun olmadı kutu içinde kutu olarak iyice sarmışlardı.
Stoneber dedi: Hocam İncehesap üzerinden bir alışverişiniz oldu mu olduysa deneyiminiz neydi? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde mouse almıştım sorun olmadı kutu içinde kutu olarak iyice sarmışlardı.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #46 Caner2383 dedi: Geçenlerde mouse almıştım sorun olmadı kutu içinde kutu olarak iyice sarmışlardı. Genişletmek için tıkla... Bunu söylemeniz de içime bir su serpti doğrusu çok teşekkürler.
Caner2383 dedi: Geçenlerde mouse almıştım sorun olmadı kutu içinde kutu olarak iyice sarmışlardı. Genişletmek için tıkla... Bunu söylemeniz de içime bir su serpti doğrusu çok teşekkürler.