İncehesap'tan alınan klavye 2. günde hâlâ paketleniyor

Obsessive

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 3632qm
NVIDIA GeForce GT 645M
6gb ram ddr3
1tb hdd
Win10
Meslek
Öğrenci
Dün saat 9.37'de klavye sipariş verdim, (Hawk Gaming HK220, RGB, kablosuz) hâlâ ürünler paketleniyor diye gösteriyor. Sistem istesem tamam o meşakkatli ama klavye sonuçta, normal mi 2. günde hala bu aşamada olması? Bu gece yarısı fatura geldi, bugün verilir mi kargoya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fatura kesildiyse en gec ertesi gunu kargoya veriliyor genelde, ayrica bazen sitedeki yaziyi guncellemiyorlar paketleniyor olarak kaliyor ama kargoya veriliyor o yuzden sms kontrolu yapin, kargodan haberiniz olsun.

Hocam fatura kesildiyse en gec ertesi gunu kargoya veriliyor genelde, ayrica bazen sitedeki yaziyi guncellemiyorlar paketleniyor olarak kaliyor ama kargoya veriliyor o yuzden sms kontrolu yapin, kargodan haberiniz olsun.
Hocam sitede de, e posta bilgilendirme mesajında da hala aynı paketleniyor diye gösteriyor bilemiyorum artık ama inşallah dediğiniz gibidir. Çok uzasın istemiyorum 4-5 güne uzun bir süre evde olamıcam yoksa onun dışında pek bi acelesi yok.

Valla ben sistem aldim o bile 5 gun sonra elime ulasti, cok uzamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…