İncehesap'tan alınan R5 5600'ün pini yamuk geldi

Bende böyle düşündüm de bir el kayması ile tık etse çöp olacak işlemci durduk yere. Sanırım en iyisi yenisini istemek. Sıfır ürün aldık hatalı olmasın.

Muhtemelen sıkıntısız halledersin ama metal yorgunluğu diye bir şey var o pin zayıflayacak. Boş ver dert edeceğine 1 hafta daha beklersin.

Bu arada müşteri hizmetleri en ufak temas görülürse garanti dışı kalabileceğini söyledi.

Dostum pısırık olmayın atılgan olun.

Bende böyle düşündüm de bir el kayması ile tık etse çöp olacak işlemci durduk yere. Sanırım en iyisi yenisini istemek. Sıfır ürün aldık hatalı olmasın.

İade, paranın sana gelmesi, yeni ürün ve kargo gelmesi v.s 1 hafta zaman kaybından ibaret gereksiz bir davranış.

Bir tane karga burun penselerden kap, yamuk pine geçirip yavaştan sık. O pinler kağıt veya tel gibi birşey değil kolay kolay kopma olmuyor istesen bile zor koparırsın o derece. Dik konuma getirmen yeterli.

Bu arada müşteri hizmetleri en ufak temas görülürse garanti dışı kalabileceğini söyledi.

Pini pense ile düzeltmen durumunda temas nasıl anlaşılacak dostum? Kimse bunu anlayamaz pini düzelt ve işlemciyi tak, testleri yap. Problem yoksa rahatça kullanabilirsin problem olmaz büyük ihtimalle.

Bence atmayın riske gönderin direkt.

Konu sahibinin 1 haftası gittiği için en garanti tavsiyeyi veriyorsunuz fakat gereksiz.

Muhtemelen sıkıntısız halledersin ama metal yorgunluğu diye bir şey var o pin zayıflayacak. Boş ver dert edeceğine 1 hafta daha beklersin.

Dostum ömrümüzde aktif kullandığımız bir sistemde kaç defa bir işlemciyi tak-çıkar yapıyoruz? Metal yorgunluğu v.s konu ile alakasız.

Siz biraz ağır adamsınız sanırım. Yepyeni ürünün kusursuz olmasını ister insan. Bizde biliyoruz herhalde o pinin 2 saniyede düzeltilebileceğini.

Pısırık olmayın cümlesini saçmalık olarak algıladığımı belirtmek isterim. Elektronikten az çok anlayan birisiyim bu büyük bir problem değil. Ancak ürün sıfır bir ürün olduğu ve benim acelem olmaması gerekçesiyle "düzgün" hizmet almak gerektiğini düşünüyorum. Para verdiğimiz ürünün herhangi bir kusuru olmaması gerektiğine inanıyorum. Kendimi çok mu kasıyorum dedim ve burada bir sormak istedim ki en azından benim gibi düşünen birileri çıktı. Aldığınız pantolonda bir delik olduğu zaman nasıl geri götürüyorsunuz aynı mantık düşünebilirsiniz aslında, sonuçta deliği kapatabilirsin ama sıfır aldığın ürün neden daha başından kusurlu gönderiliyor?
Kesinlikle değişime göndermek en mantıklı seçenek.

Al bir cımbız dürt pini girer yuvaya. İşlemcilerin 4-5 tane pini kopuyor da lehimleyip kullanıyor millet, şu hiçbir şey.

Hayır işin ucunda "sen yamultmuşsun" denme riski ve THH'de harcanacak haftalar/aylar var. Çünkü benim bildiğim tray işlemciler gönderilmeden önce pinleri kontrol edilip paketleniyor.

Bu gibi bir durum yaşarsam diyerekten kargoyu videoya çekerek açtım bana suç atma şansları sıfır eğer bir şerefsizlik dönmez ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…