İncehesap'tan alınan Ryzen 5 7500F işlemci kullanılmış gibi gözüküyor

DOC_MR.FEARLESS

Hectopat
Daha fazla  
Az önce işlemciyi kargodan aldım ve geldiğinde böyle gözüküyor. Daha çalıştırmadım bana mı öyle geliyor yoksa kullanılmış mı?

Kullanıldığı daha çok üstünden belli olur. Termal macun ne kadar silinse de yine de puslu bir görüntü bırakır. Altındaki "yanık rengi" olayını bilmiyorum ancak kullanıldığına işaret değil o.

Ne rengi olduğunu böyle bilemesek de. Normal olmadığı ortada. Çünkü ilk defa böyle bir koyuluk görüyorum sıfır bir işlemcide.

Anladım sağ olun, şu an gözle görülür bir olay bir alt rengi var üstünde pek bir şeye rastlamadım küçük bir renk farki var ama macun için çok küçük bir bölge sistemi en fazla 4-5 güne diğer parçalar gelince kurabileceğim herhangi bir gelişme olursa diye zaten önceden kutu açılımı videosunu çekmiştim bakalım çalışıyorsa sorunu yoksa uğraşmam.

Ne rengi olduğunu böyle bilemesek de. Normal olmadığı ortada. Çünkü ilk defa böyle bir koyuluk görüyorum sıfır bir işlemcide.
Bende onu diyorum garip geldi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…