İncehesap'tan alınan sistemde Memtest86 RAM arızası

batu4141

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Team T-force 8x2 gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
Koxia 480 m2 ssd
Ekran kartı
Asus dual 6700 xt
Anakart
Asus B560m-p
İşlemci
İntel i5 11400f
İyi günler. Mart ayında aldıgım sistemde mavi ekran hataları(MEMORY_MANAGEMENT) oyundan atma, PC'yi açtıgımda siyah ekran kalması gibi sorunlar birden ortaya çıktı. Yazılım olarak her şeyi denedikten sonra aynı hatalar devam edince donanım kısmına geçtim. RAM'leri (Team T-Force Vulkan 8x2 GB 3200MHz) Memtest86 ile test ettigimde daha kısacık bir sürede binlerce hata vermesi üzere incehesaba degişim için gönderdim. 1 hafta sonra arıza yok denilip RAM'ler şu an geri kargoya verilmiş. Paylastıkları dosyada Memtest86 ile 3 saat kadar test yapılmış ve testten başarılı bir şekilde hatasız geçmiş. RAM'leri göndermeden tek tek denedigimde RAM'lerin 1 tanesinde problem veriyordu. Şimdi adamlar denediginde hatasız görünüyor. Şimdi RAM'ler geri gelirken aklıma takılan 2 şey var. Anakart RAM slotunun bir tanesi bozuk olabilir mi? (anakartta toplam 2 slot var)bozuk olsa yarım yamalak mı olur? Çünkü RAM'lerimi 16 GB olarak görüyor ama hata veriyor. Bozuk olsa hiç algılamaması gerekmiyor mu? 2.side İncehesap yine oyun mu yapıyor?

Dosya Ekleri

• 4EC0F99A-CF67-408D-846A-4D983E124696.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 36
  • 56D08B66-28C4-43FE-9A12-5D43C99D32AB.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 49
Belki islemcinin bellek kontrolcusunde de problem olabilir.

Kanka aynı ram aynı şey bende de oldu garantiye yolladim ömür boyu garantili ramler zaten . Sen naptın sorununu ?

Benim de RAM'lerin 1 tanesi sağlam 1 tanesi mavi ekran veriyor

Ve ben aynı slotta 2 RAM'ı denedim 1'ı sağlam 1'i bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…