İncehesap'tan alınan sistemin garantisi

Vakeyeme

Kilopat
Daha fazla  
Her parçanın ayrı ayrı garantisi vardır. O kasayla birlikte satılan ekran kartı sıkıntılı haberiniz olsun. Almanızı tavsiye etmem.

O sistemde kullanılan anakart ve ekran kartını önermiyorum. Zira Asus TUF 5700 serisi ekran kartlarında ısınma problemi var. Forumda bununla ilgili bir ton konu var.

Anakartı Asus Prime B450M-K, ekran kartını RX 5700 Pulse ve kasayı da Sharkoon TG4 seçip öyle alın. Mevcut kasanın öndeki hava ızgaraları hiç iç açıcı değil.

Ürünlerin garantisi mevcuttur, seçmiş olduğun ekran kartında 3 yıl garanti veriyor firma. Kullanıcı olarak üzerine düşen vazife sistem ile birlikte sana garanti belgelerini ve original kutularını gönderecekler ve bunun yanında sana bir e-fatura gönderecekler. Tüm bunları muhafaza etmen gerekiyor. Tüm bunlar ile ürünlerini bir arıza durumunda servise rahatlıkla gönderebilirsin, bende sistemimi ince hesaptan aldım, servis konusunda (Haklı olduğun müddetçe) için rahat olabilir.

O sistem yerine bu sistemi de düşünebilirsin. Ama şu değişiklikleri yaparak:
Ekran kartı: RX 5700 Pulse
Güç kaynağı: Aerocool 750W VX Plus
Toplam fiyat: 5618₺

O sistem yerine bu sistemi de düşünebilirsin. Ama şu değişiklikleri yaparak:
Ekran kartı: RX 5700 Pulse
Güç kaynağı: Aerocool 750W VX Plus
Toplam fiyat: 5618₺
Önerileriniz ve cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim.160 tl daha fazla vereyim kafam rahat olsun bari.Eğer alırsam dediklerinizle değiştircem.Tekrardan çok teşekkür hepinize

Dostum eğer taksitli alacaksan parçaları tek tek farklı sitelerden al aynı fiyata denk geliyor. Hem de istediğin gibi özelleştirme seçeneğine sahip olursun. O sistemdeki ekran kartını, SSD'yi ve kasayı önermem. Bu arada incehesap'da özelleştirilmiş hazır sistemlerin iadesi de olmuyor bilgin olsun.

Ben izmire oturuyorum ve izmirdede belki bilirsiniz çankaya diye bir yer var.Parçaları oaradan toplasam taksitli fiyatıyla aynı fiyata gelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…