İncehesap'tan alınan sıvı soğutma iade edilebilir mi?

Yusufii07

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 29 Ekim satın aldığım ASUS sıvı soğutmanın sadece kutusunu açtım ve baktım, kutuda hasar yok. Kutu içerisindeki ASUS'un hediyesi olan bizi unutmayın vb. gibi bir hatırlatma yaptığı kartın ambalajını açtım sadece, şu anda yerinde duruyor. İade kabul ederler mi? Cevaplarınız için canı gönülden teşekkürler.

Zamanında kendilerinden bende bu modelin birazdaha üst modelini almıştım, iade de herhangi bir sorun çıkmamıştı. Yanlız bu iade sürecinde iade sonuçlanana kadar müşteri hizmetleriyle pek muhattap olmanızı tavsiye etmem, İncehesap müşteri hizmetlerindeki temsilciler insanın içini karartarak göndermesem mi ya gibi bir şüphe bıraktırıyor. Hangi kargo ile anlaşmalılarsa kodu alın, iadeye gönderin. Daha da aramayın, tecrübeyle sabittir. İade notunada ürüne zarar vermedim, cayma hakkımı kullanmak istiyorum yazın yeterli.

Evet bende okudum orayı ancak benim takıldığım nokta normal kutusunda sorun yok sadece içindeki o kartın ambalajı açık, sorun teşkil eder mi?
Bilindik pazaryerlerinden alsaydınız pek problem olmazdı, öyle yada böyle iade edebilirdiniz. Şuan da bu durum tamamen incehesap firmasının elinde muhtemelen ederler

En kesin cevabı müşteri hizmetleri verir.
Hiçbirşey bildikleri yok, boş boş konuşmak haricinde birşey yapmıyorlar. Zamanında çokça kez İncehesap'ın müşteri hizmetleri ile muhattap olmuş biri olarak söylüyorum, diyecekleri şey şu olur gönderin arkadaşlar bakarlar derler. Daha da irdelersen içini karartırlar.

Çok teşekkürler, müşteri hizmetlerinin size yaptığı mualemenin aksine içimi aydınlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…