klarnetk Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 59 11 Aralık 2020 #31 Batina dedi: Farklı yerlere giriş yapamıyorsun diye biliyorum. Ben de aynısından aldım. PCI ile CPU aynı zaten. Eki Görüntüle 775684 Genişletmek için tıkla... Anladım yani arka sokette CPU ve PCI yeri fark etmiyor.
Batina dedi: Farklı yerlere giriş yapamıyorsun diye biliyorum. Ben de aynısından aldım. PCI ile CPU aynı zaten. Eki Görüntüle 775684 Genişletmek için tıkla... Anladım yani arka sokette CPU ve PCI yeri fark etmiyor.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.934 Çözümler 9 11 Aralık 2020 #32 klarnetk dedi: Anladım yani arka sokette CPU ve PCI yeri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten üzerindeki yazılardan da anlaşılabiliyor. Hayırlı olsun bu arada Güzel PSU'ya sahip olduk. 10 yıl garantili
klarnetk dedi: Anladım yani arka sokette CPU ve PCI yeri fark etmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle zaten üzerindeki yazılardan da anlaşılabiliyor. Hayırlı olsun bu arada Güzel PSU'ya sahip olduk. 10 yıl garantili
klarnetk Hectopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 59 11 Aralık 2020 #33 Evet umarım öyle olur teşekkürler