İncehesap'tan mı Vatan Bilgisayar'dan mı sistem alınmalı?

Düşünmeye bile gerek yok Vatan'dan almak bildiğin dolandırıcılık arada nereden baksan 5000 TL fark var tabii ki İncehesap'dan al ama bu sistem daha iyi bunu alabilirsin.

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.

Zaten 3 sistem gösterdim dedim ya bu da aralarındaydı. Adam RTX 3060'lı sisteme daha iyi dedi. Ayrıca 6600XT hata veriyormuş galiba. Zaten RTX3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş.

Hocam 6600XT daha iyi bir kart aynı karttan @kino hocamda da var o hata verme durumu olmaz en sorunsuz modellerinden biridir AMD'nin.

O zaman 3060'lı sistemi alacaksan PSU sunu değiştirip al Gamepower önermem kendisi C4'den daha tehlikelidir.

O zaman 3060'lı sistemi alacaksan PSU sunu değiştirip al Gamepower önermem kendisi C4'den daha tehlikelidir.

Öyle yapacağım zaten. SSD ve RAM markası hakkında bir bilginiz var mı?
Hocam 6600XT daha iyi bir kart aynı karttan @kino hocamda da var o hata verme durumu olmaz en sorunsuz modellerinden biridir AMD'nin.

AMD'nin çoğu ekran kartında varmış bu sorun. Ayrıca RTX 3060 neden daha pahalı anlamış değilim. Ayrıca RTX 3060'lı sistem daha çok tercih edilmiş. İnsanlar niye daha iyi bir sistem almak varken kötü sistem alsın.

RAM'lar iyi değiştirmenize gerek yok ama 250 GB SSD size yeter mi bilmem kendinize göre bir M.2 SSD alabilirsiniz.

RAM'lar iyi değiştirmenize gerek yok ama 250 GB SSD size yeter mi bilmem kendinize göre bir M.2 SSD alabilirsiniz.

Kasayı alırken birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Aslında ben İncehesap'ta garanti sorunu yaşar mıyım diye açmıştım bu konuyu biraz.

Kasayı alırken birkaç değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Aslında ben İncehesap'ta garanti sorunu yaşar mıyım diye açmıştım bu konuyu biraz.

Yaşamazsın hatta parçaların bozulacağını dahi sanmıyorum zaten her şey kutulu ve garanti belgeli olarak gelecek sorun olduğu zaman incehesaba değil üretici firmaya gideceğiz zaten yani gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…