Apex oynayan biri Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 ege29099 dedi: Shild Silver | Intel i5-14600K | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bu PC'ye baktım. İyi gibi geldi ama emin olamadım. Ve aynı performansta daha ucuz olan PC var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka ben tek tek toplamıştım daha uyguna gelmişti istersen parçaların parasına bakıp al(toplu daha uygun da olabilir bilmiyorum fiyatları şu an).
ege29099 dedi: Shild Silver | Intel i5-14600K | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ben bu PC'ye baktım. İyi gibi geldi ama emin olamadım. Ve aynı performansta daha ucuz olan PC var mı? Genişletmek için tıkla... Kanka ben tek tek toplamıştım daha uyguna gelmişti istersen parçaların parasına bakıp al(toplu daha uygun da olabilir bilmiyorum fiyatları şu an).