İncehesap'tan R5 7600X RTX 5070 Ti sistem alınır mı?

Emir Morgan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İncehesap'tan Ripple | AMD Ryzen 5 7600X | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bunu almayı düşünüyorum. SSD'yi Patriot P410 PCI-e Gen4 X4 (NVMe 1.4) M.2 2280 SSD r/5000 w/4500 [1TB] olarak, kasayı da BitFenix MH100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm ARGB fan ATX temperli cam siyah Gaming kasa, sıvı soğutucuyu ise Gamepower Skadi V2 360 ARGB 360mm sıvı işlemci soğutucusu AM5 ve LGA1700 uyumlu olarak değiştirdim. Konuyu asıl açma sebebim İncehesap hakkında Şikayetvar'ı okuduğumda termal macunu sürmeme, düzgün kablo saklayamama veya işlemcinin çok ısınma sorunlarını görmemdi.

Alınır tabi hayırlı olsun .

Pahalı. Kasayı Vento FSP 750W veya 850W yap.

Şikayetvar'a bakarsan şikayet görmen çok normal zaten oranın amacı O, illaki birilerinin şanssızlığı sıkıntı yaşatmıştır her yerde olur bu tarz şeyler. İçin rahat etmeyecekse sana da uygunsa gidip kendin toplaman daha iyi olur.

Pahalı. Kasayı Vento FSP 750W veya 850W yap.

Kasa güzel dursun istedim kankam ama bakacağım sağ ol

Sağ ol kankam icimi rahatlattın

Alınır tabii hayırlı olsun.

Teşekkür ederim kankam daha iyileri senin olsun

PSU açısından alabileceğin en iyi seçenek o bence,Bitfenix'in o modeli felaket kötü denilemez ama iyide denilemez,5070Ti sistemi ona emanet etmek biraz risk gibi geliyor.
@yusuf7878 hocamızıda etiketleyelim.

Sağ ol kankam icimi rahatlattın

Teşekkür ederim kankam daha iyileri senin olsun

Rica ederim, termal macun sürmezlerse de çok dert etme, kaliteli bir macunda sipariş et varsa sitede yanına ısınırsa değişirsin kasa zaten kolay olur, şimdiden hayırlı olsun.

Her markada şikayet olur hocam bende incehesap'tan sistem almıştım bi sorunu yok. Teknoloji şans işidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…