İncehesap'tan RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Aldım kargo geldi bile. Şimdilik problem yok ama 1 kez dram hatası verdi.
Dostum ince hesaptan sistem nasıl geldi? İşçiliği iyi miydi? Driver güncellemeleri kurulumları yapılı mıydı? Windows deneme sürüm yüklü müydü yoksa tamamen boş freedoss olarak mı geldi? Tecrübelerini biraz paylaşır mısın?

Fiyat performans mı bilmiyorum ama alacaksan kesinlikle işlemciyi 7600 anakartı da b650 yap toplamda 500 tl fark oluyor f/p.

Lisanslı Windows 10 pro geldi almamama rağmen driverlar kurulu işçilik de güzeldi yani kablolar falan derli toplu tak çalıştır yani iyi bence.

Şahsen denemedim ancak Frisby kasalar için pek olumlu yorumlar yok FSP'ya da Vento kasalara bakabilirisn ayrıca SSD yükseltmelisin.

Şahsen denemedim ancak Frisby kasalar için pek olumlu yorumlar yok FSP'ya da Vento kasalara bakabilirisn ayrıca SSD yükseltmelisin.
Hocam konu kapalı gibi artık 24 K ya satıldı o yüzden konu açıldı bu haliyle almadım tabiki 25 K ya ssd yükseltmesi ve msi kasa aldım konuyu hortlatmayalım.

Peki hocam konu kapanınca mesaj yazmanız güzel bi davranış keşke bende biraz dikkat etseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…