İncehesap'tan RTX'li 12.000 TL'ye bilgisayar onerisi

SaBenMert

Hectopat
Selam İncehesap'tan 12K civarı RTX'li sistem önerecek var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
12k zor ama 3050li toplayabilirsin o da bişey etmez rtx i bile zor kaldırıyor rtx istiyorsan minimum 3060 olcak o da 12k bütçeyle olmaz. Gtx istersen toplarim ama

Eğer İncehesap mecburi değilse bu var: HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3200 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
İster RTX 3050 ister RX6600 XT aynı fiyat aradaki 2000 lira ile işlemciyi yükseltebilirsiniz hafif darboğazdan kurtulmuş olursunuz.

Hocam aynı anda aynı bilgisayarı önermişiz

RTX 3050 çöp kart. RX 6600 ile özelleştirmeden almayın.

He vallahi öyle olmuş.

Hocam bu arada mesajda RX 6600 XT yazıyor. Düz RX 6600 veriliyor.

Sen zaten kararını vermişsin ki bize niye soruyorsun? Hazır sistemlere girip üst sınırı 12K yap RTX'li bir sistem al geç. Diğer opsiyonları elemişsin zaten.

Tamam hocam 13k olsun 14k olsun sıkıntı değil

12k zor ama 3050li toplayabilirsin o da bişey etmez rtx i bile zor kaldırıyor rtx istiyorsan minimum 3060 olcak o da 12k bütçeyle olmaz. Gtx istersen toplarim ama
Tamam hocam sorun değil bütçe aşabilir biraz

Bütçe için demiyorum Mert kardeşim. Piyasada o kadar fazla seçenek varken sen kendini tek bir siteden tek bir marka ekran kartlı sistemle sınırlamışsın. Zaten o özellikte bir avuç sistem vardır. Yoksa 12k bütçe için de yardımcı olurum 10k için de. Problem yok o konuda.

Hocam peki 3060 li bir şey toplarsam kaç bin olur bir de bütçeyi aşabilirm siz söyleyin sistemi.

hocam özür dilerim yanlış için ben sadece incehesap güzel olur dedim yani başka siteler de olabilir benim tek istediğim dlss olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…