İncehesap'tan Ryzen 5 3500X'li hazır sistem alınır mı?

İlk önce İncehesap'tan yeni alışveriş yapmış biri olarak şunları yazayım.

Yaklaşık 1 ay önce İncehesap'tan 3600X ve 2060'lı monitör dahil bir sistem toplayıp aldım. BIOS ve bütün driver güncellemeleri yapılmış halde elime ulaştırdılar. Bütün sistemi tek tek kontrol ettim. Gerekli testlere soktum hepsinde sorunsuz geçti.

Fiyat ve güven konusunda şu an benim için değişmez bir adres oldu İncehesap.

Sisteme gelirsek o kasayı ve PSU'yu alman pişmanlık yaratacağı kanaatindeyim. Forumda kronik sorunlu olduğu konuşulan bir ssd olduğu için farklı alternatiflerine bakman faydalı olacaktır.

Ryzen 5 3500x'i, 3500 ile değiştirin. Aradaki tek fark R5 3500x'in 32 mb, R5 3500'in 16mb cache'i olması. Performans açısından %1 etkiliyor.
Yayın yapmak için Nvenc şart. 4 veya 6 çekirdekli işlemciyle düzgün yayın yapılamaz. Amd ekran kartlarının encoderları berbat. O yüzden gtx 1650 super daha mantıklı seçim olur.

Son düzenleme:
SSD, kasa ve PSU değişmeli onun dışında iyi bir sistem
Kasada tercih olarak
Cougar gemini s
Corsair carbide spec delta
Gamepower horizon gaming mesh
Var sizce hangisini seçmeliyim birde ssd neden değişmeli sizce bende aynı sistemi sipariş edecektim tam
5800 bütçem var banada toplar mısınız rica etsem acaba yoksa bende aynı özellikleri alacaktım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…