İncehesap'tan Samsung G3 165 Hz monitör almak

Paratoner

Hectopat
Gaming gecesine özel sorup soruşturmadan 3000 TL'ye aldım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilir mi? + HDMI kablo ile 165 Hz kullanabilir miyim yoksa DisplayPort almama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörü kullanıyorum ve memnunum diyebilirim. Fakat oynadığınız oyunlara göre değişir. Rekabetçi Online oyunlar oynuyorsanız bir ASUS'ya da MSI kalitesi beklemeyin. Fakat hikayeli oyunlar için gayet uygun görüntü kalitesi bence gayet iyi. HDMI ve DisplayPort olayını bilmiyorum ben DisplayPort'la kullandığım için ama genel olarak bence fiyatına göre gayet iyi bir monitör.

Gaming gecesine özel sorup soruşturmadan 3000 TL'ye aldım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilir mi? + HDMI kablo ile 165 Hz kullanabilir miyim yoksa DisplayPort almama gerek var mı?

HDMI 2.0 ve 2.1 kablo ile 165 Hz alırsın. Ghosting harici güzel monitör ama çok fazla ghosting var. Kitap manga falan okurken göze batıyor. Hikayeli oyunlarda karışık sahenelerde hızlı hareketlerde bulanıklaşıyor. Ben almazdım 3.500'e temiz monitörler var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı