İncehesap'tan sistem alınır mı?

TheMHK

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem yaklaşık 37 k birçok yere baktım İncehesap ucuz geldi. Bana bir de bir soru daha seneye fiyatlar nasıl olur şimdi almayıp altında değerlendirip seneye mi almak mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bütçem yaklaşık 37 k birçok yere baktım İncehesap ucuz geldi. Bana bir de bir soru daha seneye fiyatlar nasıl olur şimdi almayıp altında değerlendirip seneye mi almak mantıklı? Şimdiden teşekkürler.

Tabii ki alınır niye alınmasın seneye PC fiyatları daha pahalı olur hocam altından.

Alınır. Şahsi görüşüm; Hepsiburada, N11 gibi siteler harici İncehesap, İtopya, gamingentr gibi sitelerden alınır.

Bu akşam İncehesap gaming gecesi var onu bekle. İyi bir sistem gelebilir. 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm.

Alınır neden alınmasın bugünde kampanya ya da bir şey gecesi vardı takip ederseniz güzel fırsatlar oluyor. Onun dışında sistem fiyatları gerçekten çok arttı altın değerinde daha da pahalılaşır diye düşünüyorum bu sene almanız çok daha kâra geçebileceğiniz anlamına geliyor.

İncehesap en ucuzu bence oradan 1 ay önce 13kya i3-12100F RX 580 8 GB 500gg MM2 SSD 16 GB 3200mh RAM'li sistem almıştım bayağı ucuzdu sıfır bir de her şeyi 2 yıl garantili Windows 11 kurup BIOS güncellemesini falan her şeyi ayarlıyolar dravırlar falan ben bir tek RAM'leri xmpp ayarını ypamıştım 3200'e çekmiştim hızlarını o kadar.

@lidge @J0k @GlbFrank @Mando9098 @815867 @Ali Ataberk @GHOST m @SWATT
Hocalırım hepinize teşekkürler çok yardımcı olmuşsunuz bir sorumdaha var bu parayı altına yatırsam seneye bu zamanlara daha güçlü bir sistem alınabilrmi şimdi alsam yıl içinde fazla ilgilenemeyeceğim özet olarak şimdi mi yoksa seneye mi almak mantıklı tekrardan teşekkürler :)

Tabii ki alınır niye alınmasın seneye PC fiyatları daha pahalı olur hocam altından.
Hocam ama seneye rx innyeni seri çıkarması bekleniyor ya 9070 vesaire fiyatları alçalmazmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı