İncehesap'tan sistem almak

rifat35

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. İncehesap'tan komple hazır sistem alacağım.
Hazır sistem
Monitör.
UPS (gerekli midir?)
Böyle düşünüyorum ama internette birçok kişi gerek YouTube gerek şikayetlerde iade, çok kaba temsilciler, berbat hizmet gibi şeyler görüyorum sizin düşünceleriniz nedir?
Teşekkürler.

Ben de İncehesap üzerinden aldım şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı. UPS'i eğer bulunduğun konumda sık sık elektrik kesiliyorsa ve HDD kullanacaksan tercih et. Ani güç kesilmeleri sık yaşanıyorsa HDDler çabuk bozuluyor. Monitörü de ekran kartına orantılı bir şey tercih et. Amazon da genellikle daha ucuz olur. Ben de Amazondan aldım.

Ben incehesaptan aldım, hiçbir sıkıntı yok. Youtubedekiler falan ne bileyim çok inanmıyom onlara. Güvenilirdir bayağı incehesap.

Piyasadaki hangi siteyi incelersen incele hepsinde bir sürü olumsuz değerlendirme göreceksin. O videolardaki kötü deneyimler başına gelebilir, gelmeyedebilir. Tamamen şans. Ben hazır sistem aldım ve herhangi bir problem yaşamadım. Monitör alırken de tüm monitörlerde o kadar çok ölü piksel yorumu vardı ki bende de çıkacağını kabullenerek aldım ama çıkmadı.

Bence ince hesap Gaming gecesinden almada nereden alırsan al kutusu açılmış kurcalanmış şeyler geliyor genellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…