- Makaleler
- 2
Samsung Galaxy A55 128GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu – Samsung Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Samsung garantili oluyor.Bu telefonu alacağım da bir sorun olursa nasıl oluyor garantisi mesela?![]()
Samsung Galaxy A55 128GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu – Samsung Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bence s21 fe al Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128 Gb 8 Gb Ram Zeytin Fiyatı, Yorumları - TrendyolBu telefonu alacağım da bir sorun olursa nasıl oluyor garantisi mesela?![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Samsung Türkiye garantili ürün. Fakat fatura size ilk etapta IMEI numaralı gelmiyor. Ürünü teslim aldıktan sonra çağrı merkezine ulaşırsanız IMEI'li fatura talebinde bulunun daha sonra servis için lazım olursa beklemezsiniz.
Hocam ben bilmiyorum ben başta A35 alacaktım fakat Samsung'da çalışan tanıdığa sordum A55 al dedi peki siz niye S21 FE diyorsunuz.
Hocam adamlara telefonla ve site üzerinden söylememe rağmen hala IMEI'li fatura alamadım 1 hafta oldu ne yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.