U uesta Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 İncehesap'tan sistem toplamaya karar verdim ama direkt olarak kasaya fan ekleyemiyorum. Fan eklemek istediğim zamanda ayrı olarak eklemem gerekiyor. Bu da içimde bir şüphe uyandırdı. Sepete düşen fan kasaya ekleniyor mu eklenmiyor mu?
İncehesap'tan sistem toplamaya karar verdim ama direkt olarak kasaya fan ekleyemiyorum. Fan eklemek istediğim zamanda ayrı olarak eklemem gerekiyor. Bu da içimde bir şüphe uyandırdı. Sepete düşen fan kasaya ekleniyor mu eklenmiyor mu?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 23 Temmuz 2024 #2 Hocam sizin endişeniz nedir anlamadım? 4 vida sıkmaktan kusura bakmayında aciz olmak lazım yapamamak için kusura bakmayın tekrardan.
Hocam sizin endişeniz nedir anlamadım? 4 vida sıkmaktan kusura bakmayında aciz olmak lazım yapamamak için kusura bakmayın tekrardan.
U uesta Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 hiç bilmiuom ki