İncehesap'tan yeni alınan sistem çalışmıyor

reypex

Hectopat
Daha fazla  
İncehesap'dan aldığım bilgisayarı cumartesi günü teslim aldığımda ekran kartını taktım, bilgisayarı çalıştırmak için bağladım, Power tuşuna bastım fakat bilgisayar çalışmadı. Sadece 1 saniyeliğine ışıklar yanıp söndü fanlar çalıştı sonra hemen gitti bir daha da hiç gelmedi, hiçbir tepki vermiyor bilgisayar çalışmıyor. Sebebi ne olabilir, PSU mu bozuk?

İncehesap'la iletişime geçin isterseniz.

PSU bağlantılarını kontrol edin bağlantısı tam olmayan varsa takın.

Son düzenleme:
yaptım fakat hala aynı herşeyi denedim bilgisayara hiç güç gelmiyor fakat anlamadığım şey enden ilk başta 1 saniye çalıştı gitti powermı yandı direk arızalımıydı

Elinizde başka PSU var mı?

Yoksa İncehesap müşteri hizmetleriyle iletişime geçin sistem değişimi talep edin.

Yaptım fakat hala aynı her şeyi denedim bilgisayara hiç güç gelmiyor fakat anlamadığım şey enden ilk başta 1 saniye çalıştı gitti powermı yandı direk arızalı mıydı?

Iade edin muhtemelen sistem hasar görmüş. Hiç start almaması anakart veya PSU'dan kaynaklıdır.

RAM'leri slotlarından çıkartın ve RAM'in altında bulunan sarı ayak kısımlarını silgi ile silin. Genelde sistemde montaj sırasında statik elektrik oluşursa bu sorunu yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'ler hiç takılı olmasa dahi start alması gerekmez mi?

ramlari çıakrtıp denedim power sw hdd led falan onları çıkarıp tekrar doğru şekilde taktım falan hiçbiri yararlı olmadı sorun hala aynı anlamadığım şey neden ilk 1 saniye çalıştı sonra gitti sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…