Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #1 Çok da abartmak istemedim. Eğer biri rahatsız olursa kaldırabilirim. Daha önce de 2 defa yapılmıştı. Denk gelenler: @Joel Miller @YusufCelik @thebiscuit2010 @MetalBond @THM_Vaisilys @KullanılmayanHesap @Dade12 @ertugrul_102 @pqfurkanpq @rafetsunal @burak nb Rahatsız edici gelirse kaldırabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
Çok da abartmak istemedim. Eğer biri rahatsız olursa kaldırabilirim. Daha önce de 2 defa yapılmıştı. Denk gelenler: @Joel Miller @YusufCelik @thebiscuit2010 @MetalBond @THM_Vaisilys @KullanılmayanHesap @Dade12 @ertugrul_102 @pqfurkanpq @rafetsunal @burak nb Rahatsız edici gelirse kaldırabilirim.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 4 Ekim 2020 #2 Moderatörler olmazsa olacak durumun özeti gibi olmuş.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #3 Joel Miller dedi: Moderatörler olmazsa olacak durumun özeti gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Normalde başka şeyler de yazardım da, çok ileri gitmek istemedim. Bu iyi hali.
Joel Miller dedi: Moderatörler olmazsa olacak durumun özeti gibi olmuş. Genişletmek için tıkla... Normalde başka şeyler de yazardım da, çok ileri gitmek istemedim. Bu iyi hali.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 4 Ekim 2020 #4 + Olarak "Güvenilir Torrent indirebileceğim en iyi site hangisidir. Virüs bulaşır mı. Oyuna o kadar para vermem ben." konusu da dahil edilebilir.
+ Olarak "Güvenilir Torrent indirebileceğim en iyi site hangisidir. Virüs bulaşır mı. Oyuna o kadar para vermem ben." konusu da dahil edilebilir.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 4 Ekim 2020 #5 Bunu bir foruma benzettim de, neyse.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #6 MESs¹¹ dedi: + Olarak "Güvenilir Torrent indirebileceğim en iyi site hangisidir. Virüs bulaşır mı. Oyuna o kadar para vermem ben." konusu da dahil edilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı göze batmak istemedim. Ban yemek istemiyorum. Bir dahaki versiyonda önerileri uygularım. berk1937 dedi: Bunu bir foruma benzettim de, neyse. Genişletmek için tıkla... Acaba hangisi
MESs¹¹ dedi: + Olarak "Güvenilir Torrent indirebileceğim en iyi site hangisidir. Virüs bulaşır mı. Oyuna o kadar para vermem ben." konusu da dahil edilebilir. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı göze batmak istemedim. Ban yemek istemiyorum. Bir dahaki versiyonda önerileri uygularım. berk1937 dedi: Bunu bir foruma benzettim de, neyse. Genişletmek için tıkla... Acaba hangisi
Dark Rebirth Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 194 Yer Minecraft Köyümüz 4 Ekim 2020 #7 Gülmedik yine.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #8 Dark Rebirth dedi: Gülmedik yine. Genişletmek için tıkla... Önerilere açığım. Önceki konu güzeldi. Bunda çok eleştirmek istemedim. Eğer tanıdık bir sayfaya denk gelirsen yaparım. Son düzenleme: 4 Ekim 2020
Dark Rebirth dedi: Gülmedik yine. Genişletmek için tıkla... Önerilere açığım. Önceki konu güzeldi. Bunda çok eleştirmek istemedim. Eğer tanıdık bir sayfaya denk gelirsen yaparım.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 4 Ekim 2020 #9 Dark Rebirth dedi: Gülmedik yine. Genişletmek için tıkla... Şu virgülü kaldırır mısın? Olmadık yerlerde gözüme çarpıyor sinir hastası oluyorum.
Dark Rebirth dedi: Gülmedik yine. Genişletmek için tıkla... Şu virgülü kaldırır mısın? Olmadık yerlerde gözüme çarpıyor sinir hastası oluyorum.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #10 Hesaplar karıştığında kimsenin hesabına giremedim ya