[İnceleme] ASUS RT-AX82U router inceleme

@erengore
1)IPTV gibi bir bölüm var ama Tivibu çalışır mı bilmiyorum. ASUS MH arayıp sorman daha iyi olur.
2)önceki modemde aileme internet açtığımda pingim 13'ten 30-40'lara kadar fırlıyordu anlık olarak fakat şu an böyle bir sorun görmedim.
3)Aynı şekilde bende dubleks bir evde oturuyorum. Routerı koyduğum katta internetin tamamını veriyor. Antenlerini iyi ayarlarsan konumu sorun yaşatmaz. Benim evimin en köşesinde router diğer köşeye sinyal veriyor.
4)10 üzerinden 9 veririm. 1 puan kırma sebepim keşke bu fiyata netgeardaki netduma gibi özellik koysalarmış. Netduma nedir dersen biraz uzun sürer YouTube'da bakabilirsin.
5)Herhangi gibi bir problem yaşamazsın. Türk Telekom GPON vardı sende bu routerı başka TT GPON kullanan kişiler rahat kullanıyor. Yukarıdaki @Levoo aynı şekilde TT GPON kullanıyor. O da bu routera sahip.
6)şu anki routerın Wi-Fi olarak kesinti yapıyorsa. Menzil olarak işini görür. LoL'deki bağlantı problemini diyorsan open NAT belki çözebilir. Port açıyor oyunlara.

Hocam zahmet edip sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Bende yakın zamanda aynısından alacağım inşallah. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun

75 Mbit VDSL internetim var evde bende Wi-Fi 6 modem almayı düşünüyorum ve bu cihazı buldum tam F/P cihazı eğer Wi-Fi 6 cihaz almak isteyen olursa bu cihazı alabilirler ve satıcıyla anlaşırlarsa vergiyi de düşük gösterebilirler.

Tasarımı hiç hoş durmuyor. Çin'den bir şey alınır mı orası artık tartışılır. Sadece Wi-Fi konusunda F/P olabilir. Çoğu özellik bakımından olmayabilir.

Tasarımı hiç hoş durmuyor. Çin'den bir şey alınır mı orası artık tartışılır. Sadece Wi-Fi konusunda F/P olabilir. Çoğu özellik bakımından olmayabilir.
Cihazdan ne beklediğine bağlı ama bir ev kullanıcısının bütün isteklerini karşılıyor zaten kapsamlı bir cihaz isteyen adam paraya kıyıp en iyisini almak ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…