İnceleme: CM Hyper 212 Evo

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 9.147
Çok geç kalmışsın Akif, çok Ben 3 sene kullanıp emekli ettim bile onu Şimdi Ryzen 5 1600 ile gelecek Wraith soğutucuyu emekli etme vakti.

Güzel bir inceleme olmuş. Cidden soğutucun evrim geçirmiş. Hayırlı olsun

Boşta 9 derece mi? Yok oyle bir dalga aynı soğutucu bende de var. 25 derece boşta, sizde niye böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli 9 derece değil. Sadece sistemde olan her şeyi kapattım ve bekledim. Bu kadar düştü. Birkaç saniye durdu ve tekrar yükseldi. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi hem macun on dakikalık, hem de hava o gün epey soğuktu. Bunların da etkisi var.

Güncelleme: Soğutucu fanı Coil Whine gibi ses yaptığı için hemen üstündeki SP120 fan ile yer değiştirildi. Ancak SP120 PWM olmadığı için sürekli tam güçte çalışıyor. Yine de cızırtıya tercih edilebilir!

Güncelleme 2: SP120 takınca neden bilmiyorum 2. RAM slotuna takabildim RAM'i. Şu an 2-4 slotlarında kullanıyorum.

İnceleme gayet iyi, aynı soğutucunun 212X olanını kullanıyorum, sanırım CPU'dan ötürü sıcaklık farkları oluyor, benimkiler daha yüksek ama memnunum yine de çok kurcalamak istemiyorum.

Bu arada kabloların dağınıklılığına rağmen kasa gayet güzel görünüyor fotoğraflarda. Çekimler çok kaliteli geldi gözüme

SP120'ler 3pin olsa dahi hızı kontrol edilebilirdir kendim birçok kez SP120 ve AF120 kullandım 4pin slota taktığınızda anakartınızdan kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…