BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #11 kandes2 dedi: Kaç TL CX650? Stok bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Stok durumuna bakmamışım, stokta yokmuş.
kandes2 dedi: Kaç TL CX650? Stok bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Stok durumuna bakmamışım, stokta yokmuş.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 kandes2 dedi: Kaç TL CX650? Stok bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Yalnız merak edip ararken şöyle bir ürüne denk geldim: Amazon.com.tr Corsair, tüm tuşlara aynı anda basınca ortaya bu çıkmış...
kandes2 dedi: Kaç TL CX650? Stok bulamadım ben. Genişletmek için tıkla... Yalnız merak edip ararken şöyle bir ürüne denk geldim: Amazon.com.tr Corsair, tüm tuşlara aynı anda basınca ortaya bu çıkmış...
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #13 RPM dedi: CX650 bu segmentte gayet iyi bir PSU, ama CX650M modeliyle karıştırmayın, o yarı modüler yapıya sahip. Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Yalnız merak edip ararken şöyle bir ürüne denk geldim: Amazon.com.tr Corsair, tüm tuşlara aynı anda basınca ortaya bu çıkmış... Genişletmek için tıkla...
RPM dedi: CX650 bu segmentte gayet iyi bir PSU, ama CX650M modeliyle karıştırmayın, o yarı modüler yapıya sahip. Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Yalnız merak edip ararken şöyle bir ürüne denk geldim: Amazon.com.tr Corsair, tüm tuşlara aynı anda basınca ortaya bu çıkmış... Genişletmek için tıkla...
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.648 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #14 @BerkayZ87 Ben zaten farkındayım. @kandes2 ile aramızda güç kaynağı odaklı bir etkileşim var. Denk gelince paylaşmak istedim.
@BerkayZ87 Ben zaten farkındayım. @kandes2 ile aramızda güç kaynağı odaklı bir etkileşim var. Denk gelince paylaşmak istedim.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 22 Aralık 2020 #15 Kimse durumdan rahatsız değilse böyle incelemeler yapmaya devam edeceğim, boş zamanımı değerlendiriyorum .
Kimse durumdan rahatsız değilse böyle incelemeler yapmaya devam edeceğim, boş zamanımı değerlendiriyorum .