İnceller toplum için tehlike midir?

HamoodHabibi

Femtopat
Daha fazla  
Son zamanlar özellikle sigma vb. editleri sayesinde incellik aşırı yaygınlaştı. Sizce bu gelecekte bir sorun olur mu?

Sigma ve onunla beraber yaygınlaşan bütün kavramlar saçmalıktan ibaret. Bugün Instagram'da "sigma" editi paylaşan ve kadınların sadece cinsel obje olduğunu, erkeklerin kadınlarla iletişim kurmaması gerektiğini savunan liseli çocuklar üniversiteye geçtikleri zaman cinsel ilişkiye girmek için bin takla atacaklar. Kadınları etkilemek için diğer arkadaşlarını küçümseyecekler. Gayet iyi biliyoruz bunu.

Ne erkeklerin kadınları, ne de kadınların erkekleri reddetme gibi bir lüksü yok. Aslında şu an 14 yaşında çocukların başlattığı bir akım üzerine tartışmamız bile zaman kaybı.

Elliot Rodger 6 kişiyi öldürmeden öncede öyle sanılıyordu.

Hepsinin kadın düşmanı olduğunu sanmıyorum ve örgütleşip kadınlara saldıracak halleri yoktur herhalde. Bir insan neden Incel olduğunu kabul eder onu bile anlamakta zorlanıyorum.
Hocam bunu yapan 12 yaşında 2 cm meyve bıçağı taşıyan çocuklar çok kasmamak lazım.

Hepsinin kadın düşmanı olduğunu sanmıyorum ve örgütleşip kadınlara saldıracak halleri yoktur herhalde. Bir insan neden Incel olduğunu kabul eder onu bile anlamakta zorlanıyorum.
Örgütlenmezler fakat bir yolla silah elde edinip shooting yapma oranı fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…