Inception filmi

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Filmin sonunu anlamadım. Di-caprio totem eşyasını döndürüyor ama düşer gibi oluyor düşmüyor. Rüyada mı hala anlamadım. Yazarsanız sevinirim.

Filmin sonunu anlamadım. Di-caprio totem eşyasını döndürüyor ama düşer gibi oluyor düşmüyor. Rüyada mı hala anlamadım. Yazarsanız sevinirim.
Yönetmenin diğer filmlerini izlerseniz Nolan’ın film sonlarını genellikle böyle bıraktığını görürsünüz. Filmin sonu belirsiz ve bildiğim kadarı ile hala yanıt vermedi Nolan. İzleyiciyi filmi kendilerinin bitirmesi gerektiği hakkında bi konuşma yapmıştı. Yani totem düşüyor mu yoksa dönmeye devam mı ediyor bilmiyoruz.

Yönetmenin ib****ği desek haksız olmayız. Ama çoğu kişi gibi ben de sonda gerek sesin bozulması gerek görüntünün bozulması yüzünden gittiğini düşünüyorum. Zaten filmin sonunda Saito'yu buluyor. Demet ki Limbo'dan çıkıyorlar. Fikri koymuşlardı, Saito'nun verdiği sözü tutmaması için bir sebep yok. Hatta Mal'un babası (adını hatırlamıyorum, bakmaya da üşeniyorum) Nolan'a hangi sahneler gerçek, hangileri rüya? deyince Nolan senin olduğun sahneler gerçek demiş. Araştırırsanız görürsünüz. Toplumun düşüncesi tahminimce en az %80 gerçek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı