İnchesap anakart önerisi sundu

Bilinçsiz değilim aslında ben çevrem de ki neredeyse 30'dan fazla kişiye kendi ellerimle PC parçaları aldırıp evlerine gidip topladım fakat kendime daha yeni alabildim ve biraz heyecan biraz da acele işin içine girince seçimimi yanlış yapmış olduğumu düşünmüyorum bu konuyu açana kadar bilmiyordum B550M-E'nin daha iyi olduğunu forumlarda B450M Mortar Max'ı araştırınca hiç kötü yorum görmedim ve yeterli olur diye düşündüm en iyi B450M'lerden biri olduğunu yazmıştı insanlar.
B450'ler arasında en iyilerinden evet ama B550 olması ve giriş seviyesi olmaması gayet alınabilir bir seçenek yapıyor. İnsanlara aldıkları ürünlerin katbekat aşağılarındaki ürünleri önerilirken orta seviye bir B550'yi reddetmek saçma lmuş.

Evet bu arada kesinlikle ne olup bittiğini söyleyeceğim buraya yazıp en azından daha sonra sistem alacak olan arkadaşların başına gelmesi durumunda ne yapacaklarını az çok bilmiş olurlar bu tarz bir konuyu ilk defa açıyorum sanırsam diğer forumlarda da hiç yok çünkü.
B450M en iyi B450M'lerden biri olabilir ancak TUF B550M-E de en iyi B550M'lerden biri.
Kesinlikle. Her iki parça da farklı anakart chipsetlerindeki en iyi parçalardan

Araştırma yaptığım da forumlar ve videolarda olsun Mortar Max'ın en iyi B450M'lerden olduğu söyleniyordu. O yüzden cazip geldi. Bugün de ASUS'un o kartını yeni öğrendiğim için teklifi geri çevirdim ve sanırsam teklif hala geçerli ararlarsa kabul edeceğim.

Bunu bilmiyordum tekrar arandığım da kabul ederim.
Ayrıca faydacı bir görüşte olmanız çok değerli. Muhakkak bu konu başlığını yaşanan bir durumdan yola çıkarak aratıldığında görülecektir

B450'ler arasında en iyilerinden evet ama B550 olması ve giriş seviyesi olmaması gayet alınabilir bir seçenek yapıyor. İnsanlara aldıkları ürünlerin katbekat aşağılarındaki ürünleri önerilirken orta seviye bir B550'yi reddetmek saçma lmuş.

Tekrar arayacaklar eğer tedarik etmemişler ise kabul ederim fakat bugün arayan kadın anakartınız açıldı ve testleri yapılıyor demişti buna rağmen bu öneriyi sundular.

Kesinlikle. Her iki parça da farklı anakart chipsetlerindeki en iyi parçalardan.

Ayrıca faydacı bir görüşte olmanız çok değerli. Muhakkak bu konu başlığını yaşanan bir durumdan yola çıkarak aratıldığında görülecektir.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim geri kalan süreci paylaşmayacağım kesinlikle.

Tekrar arayacaklar eğer tedarik etmemişler ise kabul ederim fakat bugün arayan kadın anakartınız açıldı ve testleri yapılıyor demişti buna rağmen bu öneriyi sundular.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim geri kalan süreci paylaşmayacağım kesinlikle.
Hepimizin adına rica ediyorum. Nasıl arzularsanız..

Hepimizin adına rica ediyorum. Nasıl arzularsanız.

🤣 Yazım denetimi sağ olsun. Paylaşacağım yazısını paylaşmayacağım olarak çevirmiş.

Öncelikle sabırla yanıt veren herkese çok teşekkür ederim. Minnetarım. Konuyla ilgili olarak bu sabah konu kapanmıştır. Aradığımda bana söyledikleri stok olmadığı ve tedarik beklendiği yönünde. Bende sizlerin değerli fikirlerine kulak verip tekliflerini kabul edip ödememi yaptım. Sistemi bugün montaja sokacaklarını söylediler. Öncelikle müşteri hizmetleri konusunda İncehesap beni cidden şaşırttı bir sitenin bu kadar hızlı yanıt verip çözüme ulaştırması gerçekten çok manidar. Sonuç olarak ASUS TUF B550M-E tekliflerini kabul ettim. Benim yaşamış olduğum duruma benzer bir durum başına gelebilecek olan arkadaşlara naçizane tavsiyem önermiş oldukları parçayı Technopat forumuna veya bilen birilerine sorup kendi seçmiş olduğunuz parça ile karşılaştırmasını yapıp doğru olana karar vermeniz. Ben biraz geç olsa da bu şekilde yaparak bu konuya gelen yanıtlar sayesinde doğruyu seçtim sizde bu şekilde yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
🤣 Yazım denetimi sağ olsun. Paylaşacağım yazısını paylaşmayacağım olarak çevirmiş.

Öncelikle sabırla yanıt veren herkese çok teşekkür ederim. Minnetarım. Konuyla ilgili olarak bu sabah konu kapanmıştır. Aradığımda bana söyledikleri stok olmadığı ve tedarik beklendiği yönünde. Bende sizlerin değerli fikirlerine kulak verip tekliflerini kabul edip ödememi yaptım. Sistemi bugün montaja sokacaklarını söylediler. Öncelikle müşteri hizmetleri konusunda İncehesap beni cidden şaşırttı bir sitenin bu kadar hızlı yanıt verip çözüme ulaştırması gerçekten çok manidar. Sonuç olarak ASUS TUF B550M-E tekliflerini kabul ettim. Benim yaşamış olduğum duruma benzer bir durum başına gelebilecek olan arkadaşlara naçizane tavsiyem önermiş oldukları parçayı Technopat forumuna veya bilen birilerine sorup kendi seçmiş olduğunuz parça ile karşılaştırmasını yapıp doğru olana karar vermeniz. Ben biraz geç olsa da bu şekilde yaparak bu konuya gelen yanıtlar sayesinde doğruyu seçtim sizde bu şekilde yapabilirsiniz.
Teklif boşa gitmediği için çok mutluyum şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı