AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. C# dili ile ufak çaplı bir proje yaparken ıncorrect syntax error"=" hatası aldım. Yardımcı olabilecek var mıdır? @AI_Gunes Sorunu çözdüm şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Dosya Ekleri Adsız.png 37,2 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2021
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. C# dili ile ufak çaplı bir proje yaparken ıncorrect syntax error"=" hatası aldım. Yardımcı olabilecek var mıdır? @AI_Gunes Sorunu çözdüm şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 23 Aralık 2021 #2 AI_Gunes dedi: Sorunu çözdüm şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasil cozdugunu de anlatirsan daha cok kisi faydalanabilir. Artı 0 Eksi
AI_Gunes dedi: Sorunu çözdüm şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasil cozdugunu de anlatirsan daha cok kisi faydalanabilir.
KS KS AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 23 Aralık 2021 #3 CinarYilmaz dedi: Sorunu nasil cozdugunu de anlatirsan daha cok kisi faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Elbette. Göndermiş olduğum görseldeki where ve numara arasında kullanmış olduğum "=" işaretini, numara kelimesinin sonuna getirdim ve kod çalıştı. Artı 0 Eksi
CinarYilmaz dedi: Sorunu nasil cozdugunu de anlatirsan daha cok kisi faydalanabilir. Genişletmek için tıkla... Elbette. Göndermiş olduğum görseldeki where ve numara arasında kullanmış olduğum "=" işaretini, numara kelimesinin sonuna getirdim ve kod çalıştı.