Indiana Jones and the Great Circle alınır mı?

ErenAydn35

Hectopat
Daha fazla  
Indiana Jones and the Great Circle çıktığını gördüm. Bu tür oyunları çok severim ama fiyatı 43 dolar. Acaba kış indirimlerinde ucuzlar mı? Yeni çıktı pek sanmıyorum ama sizin fikirlerinizi de duymak istedim.

Hocam bilgilendirme yapayım ekran kartınız 6GB ve 6GB altında ise oyuna giremiyorsunuz.

Reis sence parasını hak eder mi ne diyorsun alınır mı?

Oyunun 5.saatindeyim oyun mükemmel filmde ki gibi çoğu şey aynı hareketleri bile neredeyse aynı ama 2000TL vermek yerine Game Pass alabilirsin daha mantıklı olur.

Hocam bilgilendirme yapayım ekran kartınız 6GB ve 6GB altında ise oyuna giremiyorsunuz.

RT olduğu sürece 6 GB VRAM ile düşük / kısmen orta ayarlarda oynayabilirsiniz hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4070 ile oynarsınız fakat şu anlık sorunlu oyun. Çökmeler, FPS düşüşleri gibi sorunları düzelttiklerinde hiçbir sorunu kalmayacak oyunu. Hikaye ve oynanış olarak şahane.

Oyunun 5.saatindeyim oyun mükemmel filmde ki gibi çoğu şey aynı hareketleri bile neredeyse aynı ama 2000TL vermek yerine game Pass alabilirsin daha mantıklı olur.

Hocam filmi izlemedim ama sıkıntı olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…