Y Yakan Öküz Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 18 7 Mart 2021 #1 Öncelikle bir oyun için model indiriyordum ve bu dosyayı indirdi. Ben de açtım ve sonrasında beni indirilenler klasörüne attı. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
Öncelikle bir oyun için model indiriyordum ve bu dosyayı indirdi. Ben de açtım ve sonrasında beni indirilenler klasörüne attı. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi?
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Mart 2021 #2 Bilemeyiz. Fakat dosya şu an herhangi bir uzantıya sahip değil. Pinterest'den indirilen bazı resimler de bir zamanlar bu formatta inerdi zira. İsterseniz şu siteyi kullanarak indirdiğiniz dosya üzerinde tarama gerçekleştirebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
Bilemeyiz. Fakat dosya şu an herhangi bir uzantıya sahip değil. Pinterest'den indirilen bazı resimler de bir zamanlar bu formatta inerdi zira. İsterseniz şu siteyi kullanarak indirdiğiniz dosya üzerinde tarama gerçekleştirebilirsiniz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 Üşenmedim, indirme bağlantısını tek tek yazarak VirusTotal'de tarattım Sonuç burada: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Herhangi bir zararlı tespit edilmemiş. Bilgisayarınızda bir anormallik var mı? Artı 0 Eksi
Üşenmedim, indirme bağlantısını tek tek yazarak VirusTotal'de tarattım Sonuç burada: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Herhangi bir zararlı tespit edilmemiş. Bilgisayarınızda bir anormallik var mı?