yunusilk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Az önce Manjaro KDE ISO'sunu Torrent ile indirdim. Downloads klasöründe dosyayı bulamayınca eklediğim ekran görüntüsündeki gibi dosyayı görebiliyorum fakat klasörde göremiyorum. Bunu nasıl görebilirim? Dosya Ekleri Screenshot_20210917_051157.png 189,9 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba arkadaşlar. Az önce Manjaro KDE ISO'sunu Torrent ile indirdim. Downloads klasöründe dosyayı bulamayınca eklediğim ekran görüntüsündeki gibi dosyayı görebiliyorum fakat klasörde göremiyorum. Bunu nasıl görebilirim?
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 584 Çözümler 5 17 Eylül 2021 #2 Tüm dosyaları seç o pencerede o zaman görünmesi lazım. gizli dosyaları gösteri tıklayın denetim masası- klasörler seçeneğine bas Son düzenleme: 17 Eylül 2021
Tüm dosyaları seç o pencerede o zaman görünmesi lazım. gizli dosyaları gösteri tıklayın denetim masası- klasörler seçeneğine bas
yunusilk Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 17 Eylül 2021 #3 önce vatan dedi: Tüm dosyaları seç o pencerede o zaman görünmesi lazım. gizli dosyaları gösteri tıklayın denetim masası- klasörler seçeneğine bas Genişletmek için tıkla... Gizli dosyaları göster seçeneği açık. Tüm dosyaları seç'i neden ayarlayabilirim Tamam, buldum. Teşekkürler Son düzenleme: 17 Eylül 2021
önce vatan dedi: Tüm dosyaları seç o pencerede o zaman görünmesi lazım. gizli dosyaları gösteri tıklayın denetim masası- klasörler seçeneğine bas Genişletmek için tıkla... Gizli dosyaları göster seçeneği açık. Tüm dosyaları seç'i neden ayarlayabilirim Tamam, buldum. Teşekkürler