İndirdiğim RDR2 Türkçe yama güvenilir mi?

Hocam böyle Discord'tan link veriyorsa güvenilir olacağını sanmam. İndiriğiniz RAR dosyasını VirusTotal ile taratın.

Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm.

Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm.
Rarı direk olarak değil de içindeki dosyayı sürükleyerek attım

Son düzenleme:
Sizin için sorun yoksa başka bir yamayı deneyebilirsiniz hocam, kendinizi tehlikeye atmak istemiyosanız.
Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan youtube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim

Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan YouTube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim.

Hocam o zaman net bir cevap almak için en az yarına kadar beklemelisiniz virüslerle pek bir alakam olmadığı için bilemiyorum ne diyeceğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…