gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #11 264523 dedi: Defender yeterli olur. Genişletmek için tıkla...
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 7 Kasım 2022 #12 gucerege dedi: Eki Görüntüle 1566115 Genişletmek için tıkla... Temiz yama hocam, güle güle kullanın.
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #13 264523 dedi: Hocam böyle Discord'tan link veriyorsa güvenilir olacağını sanmam. İndiriğiniz RAR dosyasını VirusTotal ile taratın. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm.
264523 dedi: Hocam böyle Discord'tan link veriyorsa güvenilir olacağını sanmam. İndiriğiniz RAR dosyasını VirusTotal ile taratın. Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm.
gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #14 alexandros dedi: Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Rarı direk olarak değil de içindeki dosyayı sürükleyerek attım
alexandros dedi: Hocam VirusTotal bildiğim kadarıyla RAR'ları tam okuyamıyor özellikle şifreli RAR'ları okuyamıyor. O yüzden RAR'dan çıkartıp denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Rarı direk olarak değil de içindeki dosyayı sürükleyerek attım
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #15 gucerege dedi: RAR'ı direk olarak değil de içindeki dosyayı sürükleyerek attım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz o zaman hocam.
gucerege dedi: RAR'ı direk olarak değil de içindeki dosyayı sürükleyerek attım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz o zaman hocam.
gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #16 alexandros dedi: Sıkıntı çıkmaz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. @264523 hocam buna bakabilir misiniz gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 7 Kasım 2022
alexandros dedi: Sıkıntı çıkmaz o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. @264523 hocam buna bakabilir misiniz gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla...
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #17 gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1566129 @264523 hocam buna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin için sorun yoksa başka bir yamayı deneyebilirsiniz hocam, kendinizi tehlikeye atmak istemiyosanız.
gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1566129 @264523 hocam buna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sizin için sorun yoksa başka bir yamayı deneyebilirsiniz hocam, kendinizi tehlikeye atmak istemiyosanız.
gucerege Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #18 alexandros dedi: Sizin için sorun yoksa başka bir yamayı deneyebilirsiniz hocam, kendinizi tehlikeye atmak istemiyosanız. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan youtube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim
alexandros dedi: Sizin için sorun yoksa başka bir yamayı deneyebilirsiniz hocam, kendinizi tehlikeye atmak istemiyosanız. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan youtube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #19 gucerege dedi: Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan YouTube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman net bir cevap almak için en az yarına kadar beklemelisiniz virüslerle pek bir alakam olmadığı için bilemiyorum ne diyeceğimi.
gucerege dedi: Diğerlerinde kutucuk problemi var ondan YouTube yorumlarında adam sürekli güncelleme yapıp atan ve yorumları iyi olan bir yerden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman net bir cevap almak için en az yarına kadar beklemelisiniz virüslerle pek bir alakam olmadığı için bilemiyorum ne diyeceğimi.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 7 Kasım 2022 #20 gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1566129 @264523 hocam buna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam trojan yemişsiniz
gucerege dedi: Yüklediği dosyayı tarattım böyle çıktı ama Malwarebytes Kaspersky gibi programlardan bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1566129 @264523 hocam buna bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam trojan yemişsiniz