İndirdiğim Türkçe yama virüslü mü?

Hellblazer Aku

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Selam. Bu yamayı indirip açtığımda ekrana bir şey gelmiyordu. Görev yöneticisine baktığımda açık gözüküyordu 2 kere denedim o yüzden 2 kere açılmış görevlerini sonlandırıp sildim ardından orijinal yamanın sürümünün 1 indirdiğim yamanın ise 1_4 olduğunu gördüm. VirusTotal'e tarattım 1 tane program bulmuş ama hâlâ virüslü olup olmadığından emin değilim. Kaspersky indirip PC'yi taratayım mı yoksa yama güvenilir mi?

VirusTotal: VirusTotal
Yama: DDPL-TR-V1_4.zip

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam site önemli. Mesela aşırı güvenilir oyunçeviri'nin yamasini alıyorlar başka sitede virüsleyerek kullanıma sunuyorlar. Hatta yazıyorlar da oyunçeviri diye ama hak yiyorlar. Ayrıca 1 program her zaman olur klasiktir. Bayağı olması gerek. Yanlış bilgi vermiyim ama benim bildiğim bu.

Selam. Bu yamayı indirip açtığımda ekrana bir şey gelmiyordu. Görev yöneticisine baktığımda açık gözüküyordu 2 kere denedim o yüzden 2 kere açılmış görevlerini sonlandırıp sildim ardından orijinal yamanın sürümünün 1 indirdiğim yamanın ise 1_4 olduğunu gördüm. VirusTotal'e tarattım 1 tane program bulmuş ama hâlâ virüslü olup olmadığından emin değilim. Kaspersky indirip PC'yi taratayım mı yoksa yama güvenilir mi?

VirusTotal: VirusTotal
Yama: DDPL-TR-V1_4.zip
Deadpool Türkçe Yama oyunun güncel yama sürümüde buymuş bir problem yok o halde.

Deadpool Türkçe Yama | Turkce-yama.com şu an bu yama ile oynuyorum 1.4'ün çalışmama sebebi ise Steam sürümüne uyumlu yapılmış olmasından dolayı sanırım da gereksiz olmuş oyun satıştan kalktı Korsan harici erişmenin yolu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı