Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 610 Çözümler 18 2 Eylül 2023 #11 Denaox dedi: sağolun bu hearts of iron 4 moduydu Genişletmek için tıkla... Skymodsdan mı indirdin acaba?
Denaox dedi: sağolun bu hearts of iron 4 moduydu Genişletmek için tıkla... Skymodsdan mı indirdin acaba?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #12 Denaox dedi: maalesef yok Genişletmek için tıkla... Nereden öğrendiniz virüslü olup olmadığını? Anti virüs varsa zaten sıkıntı yapmaz öyle basit şeyler.
Denaox dedi: maalesef yok Genişletmek için tıkla... Nereden öğrendiniz virüslü olup olmadığını? Anti virüs varsa zaten sıkıntı yapmaz öyle basit şeyler.
Denaox Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2023 #13 benim bildiğim virüs totalde virüs sayısı 2 üzeri çıkması lazım ama o dosyada 7 tane çıkmıştı Hyuuga Neji dedi: Nereden öğrendiniz virüslü olup olmadığını? Anti virüs varsa zaten sıkıntı yapmaz öyle basit şeyler. Genişletmek için tıkla... virüs totalde tarattığımda trojan32 gibi dosyalar vardı
benim bildiğim virüs totalde virüs sayısı 2 üzeri çıkması lazım ama o dosyada 7 tane çıkmıştı Hyuuga Neji dedi: Nereden öğrendiniz virüslü olup olmadığını? Anti virüs varsa zaten sıkıntı yapmaz öyle basit şeyler. Genişletmek için tıkla... virüs totalde tarattığımda trojan32 gibi dosyalar vardı
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #14 Denaox dedi: Benim bildiğim VirusTotal'de virüs sayısı 2 üzeri çıkması lazım ama o dosyada 7 tane çıkmıştı VirusTotal'de tarattığımda trojan32 gibi dosyalar vardı Genişletmek için tıkla... VirusTotal linkini istedim zaten.
Denaox dedi: Benim bildiğim VirusTotal'de virüs sayısı 2 üzeri çıkması lazım ama o dosyada 7 tane çıkmıştı VirusTotal'de tarattığımda trojan32 gibi dosyalar vardı Genişletmek için tıkla... VirusTotal linkini istedim zaten.
Denaox Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2023 #15 Jules dedi: Skymodsdan mı indirdin acaba? Genişletmek için tıkla... Strateji Soft - Hearts Of İron 4 bu siteden bu mod Fast Justification (Hızlı Gerekçe) Son düzenleme: 2 Eylül 2023
Jules dedi: Skymodsdan mı indirdin acaba? Genişletmek için tıkla... Strateji Soft - Hearts Of İron 4 bu siteden bu mod Fast Justification (Hızlı Gerekçe)
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.339 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 2 Eylül 2023 #16 Bir şey olmaz merak etmeyin hocam. Denaox dedi: Strateji Soft - Hearts Of İron 4 bu siteden bu mod Fast Justification (Hızlı Gerekçe) Genişletmek için tıkla... Sezer Akkaya'nın modları genelde güvenli olur. False Positive olabilir hocam.
Bir şey olmaz merak etmeyin hocam. Denaox dedi: Strateji Soft - Hearts Of İron 4 bu siteden bu mod Fast Justification (Hızlı Gerekçe) Genişletmek için tıkla... Sezer Akkaya'nın modları genelde güvenli olur. False Positive olabilir hocam.