M muratC172 Femtopat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Merhaba Steam'den CS 2 indirdim şimdi doğrulamaya girdi 10 dakika 0% de kaldi. Durdurmak istedim durdurdum şimdi böyle nasıl duzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Merhaba Steam'den CS 2 indirdim şimdi doğrulamaya girdi 10 dakika 0% de kaldi. Durdurmak istedim durdurdum şimdi böyle nasıl duzeltirim?
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #2 muratC172 dedi: Merhaba Steam'den CS 2 indirdim şimdi doğrulamaya girdi 10 dakika 0% de kaldi. Durdurmak istedim durdurdum şimdi böyle nasıl duzeltirim? Genişletmek için tıkla... Steami görev yöneticisinden kapatıp sıfırdan açmayı deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa "İndirme Önbelleği"ni temizleyip Steami yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
muratC172 dedi: Merhaba Steam'den CS 2 indirdim şimdi doğrulamaya girdi 10 dakika 0% de kaldi. Durdurmak istedim durdurdum şimdi böyle nasıl duzeltirim? Genişletmek için tıkla... Steami görev yöneticisinden kapatıp sıfırdan açmayı deneyebilirsiniz. Eğer olmazsa "İndirme Önbelleği"ni temizleyip Steami yeniden başlatın.