D Dı Maryo Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #1 Merhaba. C diskim dolu olduğundan indirilenlerin direkt D diskine indirilmesini istiyorum. Birazcık karıştırdım ve D diski olarak yaptım lakin bu sefer de hem D diskine hem de C diskine dosya indiriliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Merhaba. C diskim dolu olduğundan indirilenlerin direkt D diskine indirilmesini istiyorum. Birazcık karıştırdım ve D diski olarak yaptım lakin bu sefer de hem D diskine hem de C diskine dosya indiriliyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Ebu Zalim Decipat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 2.278 Çözümler 9 21 Ekim 2022 #2 Kullandığın web tarayıcının ayarlarından yapılır bu. İndirme konumunu oradan ayarlayacaksın. Bilgisayar ayarlarından değil.
Kullandığın web tarayıcının ayarlarından yapılır bu. İndirme konumunu oradan ayarlayacaksın. Bilgisayar ayarlarından değil.
D Dı Maryo Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #3 Ebu Zalim dedi: Kullandığın web tarayıcının ayarlarından yapılır bu. İndirme konumunu oradan ayarlayacaksın. Bilgisayar ayarlarından değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ayarlarından yapınca otomatik olarak tarayıcı'dan da aynı konum seçilir.
Ebu Zalim dedi: Kullandığın web tarayıcının ayarlarından yapılır bu. İndirme konumunu oradan ayarlayacaksın. Bilgisayar ayarlarından değil. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar ayarlarından yapınca otomatik olarak tarayıcı'dan da aynı konum seçilir.